Antena 3 CNN Campanii Romania in miscare România în mişcare: Pâinea Savoria, o parte importantă a unei diete echilibrate

România în mişcare: Pâinea Savoria, o parte importantă a unei diete echilibrate

România în mişcare: Pâinea Savoria, o parte importantă a unei diete echilibrate
27 Apr 2013   •   16:08
Antena 3 continuă seria de editii speciale dedicate celor mai importante industrii din Romania. Conceptul vizeaza prezentul si viitorul economiei nationale, intr-o nota constructiva, presupunind identificarea problemelor existente in fiecare domeniu ales ca tema, dar si a solutiilor, prin implicarea celor mai importanti specialisti din industria respectiva, precum si a decidentilor politici si economici.
 
A doua ediţie specială este dedicată industriei alimentare. "Romania in miscare” - editia ”Ştii ce mănânci!” - are un spatiu dedicat pe parcursul a două zile in programele de stiri dar si in emisiunile statiei si este gazduita de Adrian Maniutiu, prezentatorul Income, singura emisiune economica prezenta in grilele de programe ale televiziunilor de stiri din Romania.
 
Este momentul să discutăm acum mai concret şi despre ce şi cum e bine să mâncăm. 
 
Pâinea constituie o parte importantă a unei diete echilibrate. Este o atenţionare care vine chiar din partea nutriţioniştilor. 
 
Însă ingredientele şi cantităţile în care sunt ele folosite în fabricarea painii fac diferenţa. Tocmai de aceea, produsele Savoria sunt preparate după reţete exigente.
 
Linia de producţie este şi ea de ultimă generaţie. Mai mult decât atât, termenul de valabilitate obţinut datorită procesului de fabricaţie este de până la 30 de zile iar painea nu contine conservanti.
 
Pâinea Savoria se găseşte la raft în 9 variante, iar două dintre sortimente au fost concepute şi îmbunătăţite special pentru copii.
 
Fabrica Savoria, parte a companiei Smart Food Solutions, este cea mai modernă fabrică de toast din sud-estul Europei. Investiţia a fost realizată cu fonduri europene, valoarea totală fiind de peste 9 milioane de euro.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close