Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Dan Diaconescu: Dan Diaconescu va face alianţă cu poporul

Dan Diaconescu: Dan Diaconescu va face alianţă cu poporul

Dan Diaconescu: Dan Diaconescu va face alianţă cu poporul
de M.C.    |    02 Noi 2014   •   21:40

Dan Diaconescu, candidatul PP-DD la alegerile prezidenţiale, a făcut duminică seară o serie de declaraţii, după închiderea urnelor. Credidat cu aproximativ patru procente în exit-poll-uri, Dan Diaconescu a ţinut să-şi reafirme sprijinul pentru popor, fără să anunţe poziţia partidului său faţă de turul doi al alegerilor.

"Credem că zilele următoare vor fi suficiente să avem un rezultat edificator, să vedem ce vor românii de la viaţă, ce vor dânşii de la România viitoare. Vor mentalităţi învechite, sau vor o Românie prosperă. Dan Diaconescu se menţine de partea poporului, va face o alianţă, cea cu poporul. Începem chiar de astăzi pregătirile pentru 2016, cel târziu, sperăm să fie chiar mai curând, să fie alegeri anticipate" a spus Dan Diaconescu.

"Va trebui din nou să alegem între doi protagonişti, care au fost aliaţi până acum câteva luni. Din păcate, tot timpul am avut de ales dintre doi de-ai lor. Nu ştiu dacă românii şi-au vândut voturile, sper ca românii să ştie ei mai bine ce au de făcut cu viaţa lor" a mai spus preşedintele onorific al PP-DD.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close