Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Dan Diaconescu s-a întâlnit cu susţinătorii săi în Piaţa Unirii din Iaşi

Dan Diaconescu s-a întâlnit cu susţinătorii săi în Piaţa Unirii din Iaşi

Dan Diaconescu s-a întâlnit cu susţinătorii săi în Piaţa Unirii din Iaşi
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Mai 2012   •   17:38

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu s-a întâlnit, joi, în Piaţa Unirii din Iaşi cu aproximativ 300 de persoane care l-au aşteptat mai bine de o oră.
Potrivit Agerpres, Diaconescu a venit la întâlnirea cu simpatizanţii acestei formaţiuni politice alături de deputatul Daniel Oajdea, candidatul PP-DD la Primăria Iaşi, şi liderul filialei locale, Vlad Hogea, candidatul la Consiliul Judeţean.

Pentru a se face auzit de mulţime, Diaconescu s-a urcat pe soclul statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din Piaţa Unirii. De aici, Diaconescu le-a cerut celor prezenţi să nu mai voteze cu reprezentanţii USL şi de PDL pentru ca aceştia să nu mai ajungă la conducerea ţării. El a cerut în schimb să le acorde o şansă candidaţilor săi la alegerile locale ce vor avea loc în 10 iunie.

'Municipiul Iaşi va deveni din 11 iunie o zonă liberă de ciocoi. Istoricul Vlad Hogea este un simbol al partidului nostru, este şeful organizaţiei judeţene şi trebuie să lupte pentru a înlătura puterea, trebuie să-i îndepărtăm pe cei care au făcut rău acestei ţări', a spus, printre altele, Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu se va afla în cursul acestei zile în mai multe localităţi din judeţ unde va avea întâlniri cu simpatizanţii săi.


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close