Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Victor Ponta, câştigător în Gorj, cu peste 60%. Ce scor a avut Dan Diaconescu

Victor Ponta, câştigător în Gorj, cu peste 60%. Ce scor a avut Dan Diaconescu

Victor Ponta, câştigător în Gorj, cu peste 60%. Ce scor a avut Dan Diaconescu
Sursa foto: Foto: Mediafax/Agerpres
10 Dec 2012   •   12:11

Premierul Victor Ponta a câştigat cel de-al treilea mandat de deputat la Târgu Jiu, obţinând 60,98 la sută din voturi, aproape dublu faţă de principalul său contracandidat, Dan Diaconescu, votat de 32,47% dintre alegători, arată rezultatele parţiale furnizate, luni, de BEJ Gorj, preluate de Mediafax.

Victor Ponta a închis Colegiul 6 din Târgu Jiu şi a obţinut un scor aproape dublu faţă de principalul său contracandidat, Dan Diaconescu.

Astfel, după numărarea voturilor din jumătate dintre secţiile de votare din Târgu Jiu, BEJ a anunţat că premierul a fost votat de 60,98% din alegători, în timp ce Diaconescu a obţinut 32,47% din voturi. Următorul clasat în acest colegiu a fost candidatul ARD Nicolae Daviţoiu, care a fost votat de 4,79% din alegători.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, la Târgu Jiu, după anunţarea REZULTATELOR  exitt-poll-urilor, că locuitorii din Gorj au ieşit în număr record la vot, iar peste două treimi dintre ei i-au acordat votul pentru un nou mandat de deputat.


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close