x close

Victor Ponta îi răspunde lui Traian Băsescu. „Nu apreciez implicarea preşedintelui în campania electorală”

de D.D.    |    08 Noi 2014   •   17:25
Premierul Victor Ponta a declarat că nu apreciază implicarea preşedintelui Traian Băsescu în campania electorală, în condiţiile în care şeful statului a propus astăzi ca dezbaterea Ponta-Iohannis să se desfăşoare la Palatul Cotroceni.

"Nu apreciez faptul că domnul preşedinte Traian Băsescu continuă să se implice în campania electorală. Înţeleg că doreşte să-l sprijine pe domnul Klaus Iohannis, nu e nimic rău în asta, dar cred totuşi că, atât timp cât e preşedinte, ar trebui să stea departe de campania electorală”, a declarat Victor Ponta.

"Într-un fel, însă, apele s-au despărţit, este foarte clar că noi vom merge mai departe în formula USL, eu -preşedinte şi domnul Tăriceanu - prim-ministru, dânşii sunt Klaus Iohannis, Traian Băsescu şi cei de la PDL. Şi, până la urmă, oamenii pot, pe 16 noiembrie, să ştie pe cine doresc. Doresc să rămână ca şi până acum - Băsescu, Iohannis şi PDL - sau doresc să facem acea schimbare pe care USL a propus-o tot timpul", a adăugat premierul Victor Ponta.

"Dacă domnul Iohannis vrea să vină cu domnul Băsescu la dezbaterile pe care le avem luni, marţi, miercuri, joi, e dreptul lui", a mai spus primul ministru.Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati