Antena 3 CNN Coronavirus Coronavirus. IPS Teodosie a împărtăşit cu aceeaşi linguriţă sute de oameni. Reacţia neaşteptată a Arhiepiscopiei Tomisului (Video)

Coronavirus. IPS Teodosie a împărtăşit cu aceeaşi linguriţă sute de oameni. Reacţia neaşteptată a Arhiepiscopiei Tomisului (Video)

Gest controversat al Arhiepiscopului Tomisului, Teodosie: în plină pandemie de coronavirus, Înalt Preasfinţitul a împărtăşit cu aceeaşi linguriţă sute de oameni la catedrala din Constanţa.

Coronavirus. IPS Teodosie a împărtăşit cu aceeaşi linguriţă sute de oameni. Reacţia neaşteptată a Arhiepiscopiei Tomisului  (Video)
Sursa foto: Colaj Antena 3
de M.Z.    |    17 Mar 2020   •   09:07

În plus, nici Arhiepiscopului Tomisului, şi nici cei 10 preoţi care îl asistau nu purtau măşti de protecţie.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului a declarat că toţi cei care se tem că se pot îmbolnăvi din cauză că au primit împărtăşania cu aceeaşi linguriţă pot rezolva această problemă dacă discută cu duhovnicul lor.

"Referitor la linguriţa folosită la împărtăşire, Patriarhia Română a emis un comunicat de presă în care a arătat că cei care sunt în temeri, au dubii sau conştiinţa neliniştită în ce priveşte venirea la sfânta împărtăşanie, să meargă şi să discute cu duhovnicul lor. Pe această linie merge şi Arhiepiscopia Tomisului. Cei care au această problemă să meargă să vorbească cu duhovnicii şi lucrurile se vor rezolva de la caz la caz", a spus Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Arhiepiscopul Tomisului, gest controversat: În plină pandemie de coronavirus, a împărtăşit cu aceeaşi linguriţă sute de oameni

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close