Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Descoperire majoră în Israel. David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucureşti: „Sunt testate măști care ucid COVID -19”

Descoperire majoră în Israel. David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucureşti: „Sunt testate măști care ucid COVID -19”

David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucureşti, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 în care a vorbit despre criza fără precedent provocată de pandemia de coronavirus.

Descoperire majoră în Israel. David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucureşti: „Sunt testate măști care ucid COVID -19”
Sursa foto: Antena 3
de S.T.    |    19 Mar 2020   •   22:40

David Saranga a dezvăluit pentru Antena 3 că oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire majoră în lupta contra COVID - 19. Este vorba despre o mască specială care ar putea salva foarte multe vieți.

„Avem un traseu și credem că știm unde mergem. Nimeni n-a crezut că acesta o să fie dușmanul cu care ne vom lupta. Avem un dușman invizibil și tot ce am știut în trecut nu e valabil.

Dacă în trecut am știut cine se luptă cu cine, acum toți trebuie să fie uniți împotriva unui dușman.

Încă nu știm cum putem să luptăm împotriva lui”, a spus David Saranga.

„Noi toți așteptăm vești bune din Israel sau din alte locuri din lume. Sunt patru locuri de unde pot veni vești bune: SUA, China, Japonia sau Israel. Sunt patru locuri de cercetare.

O companie din Israel are un vaccin, dar trebuie să ia aprobare pentru a folosi vaccinul respectiv în teste cu oameni. Va dura cel puțin trei luni.

În Israel se fac măști care nu doar blochează virusul. Vorbim de măști care ucid COVID -19, sunt în procesul de testare”, a mai declarat el.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!
David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucureşti: „În Israel sunt testate măști care ucid COVID -19”

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close