Antena 3 CNN Coronavirus Focar COVID-19 la Primăria Sectorului 6. Mai mulţi angajaţi depistaţi pozitiv

Focar COVID-19 la Primăria Sectorului 6. Mai mulţi angajaţi depistaţi pozitiv

Mai mulți angajați au fost confirmați pozitiv cu SARS-COV-2 după testări rapide efectuate ieri. Edilul informează astfel că, în perioada următoare pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri, rezoluţii sau acte.

Focar COVID-19 la Primăria Sectorului 6. Mai mulţi angajaţi depistaţi pozitiv
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    11 Mar 2021   •   16:58

Comitetul local pentru situații de urgență a dispus deja măsuri de limitare a răspândirii virusului inclusiv de reducere a prezenței fizice la locul de muncă.

Primarul Sectorului 6 informează astfel că, în perioada următoare pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri, rezoluţii sau acte.

"Primăria Sectorului 6 informează asupra faptului că ieri, 10.03.2021, în urma testării rapide cu test rapid Covid-19 antigen, mai mulți angajați din cadrul instituției au fost depistați pozitiv. Aceștia acuzau simptome specifice infectării cu virusul Sars Cov 2.

Drept urmare, a fost convocat, cu celeritate, Comitetul Local pentru Situații de Urgență și au fost dispuse măsurile necesare de prevenție pentru răspândirea virusului. Printre acestea, vor fi și masuri de reducere a prezenței fizice la locul de muncă pentru mai mulți angajați.

Informăm cetățenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte.

Ne cerem scuze, pe această cale, și dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa [email protected].

Vă mulțumim pentru înțelegere și facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea și combaterea virusului ASRS CoV-2", a transmis edilul Sectorului 6 în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: focar COVID-19 sector 6 București
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close