Antena 3 CNN Coronavirus Maneliştii, soluţie în campania de vaccinare. Dr. Valeriu Gheorghiţă: "M-am gândit la implicarea lor"

Maneliştii, soluţie în campania de vaccinare. Dr. Valeriu Gheorghiţă: "M-am gândit la implicarea lor"

Maneliștii sunt chemați să sprijine campania de vaccinare. Autoritățile, de la colonelul dr. Valeriu Gheorghiță, la primarul Emil Boc, sunt de părere că interpreții şi-ar putea folosi influența pentru a-i convinge pe români să se imunizeze.

Maneliştii, soluţie în campania de vaccinare. Dr. Valeriu Gheorghiţă: "M-am gândit la implicarea lor"
Sursa foto: Facebook / RO Vaccinare
de Claudia Popovici    |    27 Apr 2021   •   16:55

Coordonatorul Campaniei de Vaccinare a declarat, marţi, într-o conferință de presă, ca s-a gândit să implice interpreții de manele în promovarea vaccinării anti-COVID-19.

„E un aspect la care mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ce privește vaccinarea poate să-şi găsească locul în aceasta campanie", a declarat dr. Valeriu Gheorghiţă. 

Pentru accelerarea campaniei de vaccinare, primarul Clujului, Emil Boc, face apel și la biserici, dar și la administratorii de bloc.

„Orice om care are o posibilitate de a influența pozitiv pe cineva să se vaccineze trebuie să o facă. Noi vom coborî chiar la nivelul administratorilor de bloc. Vom pune la dispoziție infrastructura cât mai apropiată de unitățile de cult pentru a putea facilita persoanelor care merg la biserică accesul la vaccinare, dar dacă nu vine imboldul final din partea conducătorilor cultelor din România acest lucru nu se va întâmpla", a spus primarul Clujului, Emil Boc.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close