Antena 3 CNN Coronavirus Maraton de vaccinare în acest weekend la Castelul Corvinilor

Maraton de vaccinare în acest weekend la Castelul Corvinilor

Turiștii care ajung în weekend la Castelul Corvinilor, dar și localnicii din Hunedoara se pot vaccina anti-COVID-19, într-un centru de vaccinare care va fi amenajat în curtea exterioară a obiectivului turistic.

Maraton de vaccinare în acest weekend la Castelul Corvinilor
de Claudia Popovici    |    12 Mai 2021   •   17:20

Potrivit Prefecturii Hunedoara, pe 15 și 16 mai, doritorii pot alege între doze Johnson & Johnson sau Pfizer.

Johnson & Johnson se administrează o singură dată, fără a mai fi nevoie de un rapel, iar în cazul Pfizer rapelul se face la 21 de zile.

O acțiune similară va avea loc și în 22 și 23 mai 2021. Se pot vaccina atât cetățeni români, cât și cetățeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu.

În cazul cetățenilor străini, este necesar ca aceștia să aibă rezidența în România. Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Corvinilor.

Centrul de la Castel va funcţiona între orele 9.00 și 20.00 atât sâmbătă, cât și duminică.

Vaccinarea nu se va face în baza unor programări stricte, însă, pentru o mai bună organizare a activității, turiștii și localnicii sunt rugați să contacteze în prealabil personalul centrului, la numerele de telefon 0770-472.363 sau 0771-074.262.

Tot în acest weekend se va desfășura un maraton de vaccinare şi la Buftea, judeţul Ilfov

La centrul de vaccinare anti-COVID-19 din Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea, județul Ilfov, va fi organizat un maraton de vaccinare între 14 și 16 mai 2021, între orele 8 dimineața și 24.

Doritorii se pot vaccina fără programare pe baza buletinului de identitate, cu vaccinurile produse de Pfizer-BioNTech sau Moderna. De această oportunitate pot beneficia inclusiv locuitorii din zona limitrofă orașului Buftea.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close