Antena 3 CNN Coronavirus Ministrul Apărării din Israel, avertisment în plină pandemie de coronavirus: Cea mai letală combinaţie e când bunica îşi îmbrăţişează nepotul!

Ministrul Apărării din Israel, avertisment în plină pandemie de coronavirus: Cea mai letală combinaţie e când bunica îşi îmbrăţişează nepotul!

Naftali Bennett, ministrul Apărării din Israel, a publicat o înregistrare video în care oferă cel mai important sfat pentru evitarea deceselor provocate de noul coronavirus: izolarea totală a bătrânilor.

Ministrul Apărării din Israel, avertisment în plină pandemie de coronavirus: Cea mai letală combinaţie e când bunica îşi îmbrăţişează nepotul!
22 Mar 2020   •   17:03

Oficial israelian susţine că epidemia va lua sfârşit abia după ce 60-70% din populaţie va fi luat virusul, deşi cei mai mulţi nici nu vor şti că l-au avut.

"Cel mai important lucru, mai important decât distanţarea socială, mai important decât testarea, mai important decât orice este să separăm oamenii bătrâni de cei mai tineri. Cea mai letală combinaţie este când bunica îşi îmbrăţişează nepotul. De ce? Pentru că coronavirus este un virus unic, în sensul că este cu mult mai letal pentru oamenii bătrâni faţă de oamenii tineri. În ţările în care au murit mulţi oameni (din cauza COVID-19, n.r.), procentul victimelor sub 30 sau sub 20 de ani este de 0% sau 0,1%. În cazul oamenilor peste 70 sau peste 80 de ani, unul din cinci, respectiv unul din şapte dintre cei care au luat virusul au murit. Ce trebuie să facem în următoarea perioadă este să avem grijă de bunica şi de bunicul, dar de la distanţă, pe Whatsapp, Skaype. Duceţi-le mâncare, curăţaţi cutiile înainte, nu intraţi în casele lor, nu îi îmbrăţişaţi, pentru că îi expuneţi riscului”, spune ministrul Naftali Bennett.

 

×
Subiecte în articol: Naftali Bennett coronavirus
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close