Antena 3 CNN Coronavirus Primarul din Deva și fiica lui s-au vindecat de coronavirus: „Sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte”

Primarul din Deva și fiica lui s-au vindecat de coronavirus: „Sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte”

Primarul din Deva, Florin Oancea, confirmat pozitiv în 14 martie la testul pentru coronavirus, a anunțat pe pagina lui de Facebook că atât el, cât și fiica lui s-au vindecat.

Primarul din Deva și fiica lui s-au vindecat de coronavirus: „Sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte”
Sursa foto: Florin Oancea/Facebook
21 Mar 2020   •   15:42

„După cele mai lungi zile din viața mea şi a Laurei a venit şi vestea cea mare. Rezultatul testelor: NEGATIV, pentru amândoi! Am sperat, ne-am rugat şi am învins! Acum vedem cu totul diferit viaţa, cu mult mai multă înţelegere şi aceasta este partea cea bună a acestei nefericite experienţe”, a scris vineri seara Florin Oancea pe Facebook.

Ulterior, într-un mesaj publicat sâmbătă, Florin Oancea a ținut să-i mulțumească doctoriței care i-a îngrijit și care, de sub masca de protecție, le-a zâmbit și le-a dat asigurări că totul va fi bine.

”Nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul.
Ştiu doar că este o doamnă doctor.
Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie.
Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi.

Vom reveni aici, după ce va trece toată nebunia, pentru a le mulţumi tuturor medicilor şi asistentelor de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara pentru dăruirea şi sacrificiul lor. Şi pentru a le vedea chipurile şi zâmbetul, căci ei sunt eroii noştri!

Noi plecăm astăzi spre casă, spre Deva. Al doilea test a ieşit NEGATIV, pentru amândoi! Ne putem întoarce la viaţă.

Vă mulţumim, dragi prieteni, pentru toate gândurile voastre bune şi vă îmbrăţişăm cu tot sufletul!

Laura şi Florin”, a scris Florin Oancea, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: florin oancea coronavirus
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close