Antena 3 CNN Români care dezvoltă România La noi în țară, medicină ca afară | Români care dezvoltă România

La noi în țară, medicină ca afară | Români care dezvoltă România

Oana Taban a avut un vis în copilărie, care a și convins-o să devină stomatolog: acela ca fiecare pacient să se așeze pe scaunul dentistului cu încredere că fără durere și prin tehnologie modernă, orice problemă se rezolvă. Iar în 1999 a pornit pe cont propriu pentru a-și transforma visul în realitate.

La noi în țară, medicină ca afară | Români care dezvoltă România
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2022   •   12:33

Timp de 24 de ani, într-un mediu mereu incert, Oana Taban a reușit să construiască un business puternic românesc, să aducă premiere pe piața stomatologică din România și să dea tonul în materie de servicii dentare.

"La început doar un scaun, astăzi, Dent Estet reprezintă 17 clinici, în acest moment 9 orașe", a spus Oana Taban, Fondator Dent Estet.

"Deschiderea primei clinici private pentru stomatologia dedicată exclusiv copiilor. Noi am fost și cei care am introdus acest model de a lucra multidisciplinar în România, fiecare pacient să beneficieze de un „pacient care coordinator” îl numim, care  încă de la primii pași în clinică să fie preluat, să aibă grijă de a fi cât mai ușor, să fie condus în această experiență", a mai spus Oana Taban.

Pasul către o rețea cu adevărat națională s-a realizat în 2016, în colaborare cu MedLife. A rezultat o sinergie a două branduri românești cu un important scop comun: acela de a oferi îngrijire la cel mai înalt nivel pacienților români, la ei acasă.

"Ne a atras foarte mult această idee de companie românească. În câteva minute am stabilit că avem aceleași valori, că putem să mergem împreună la un proiect foarte interesant, și anume noi să devenim divizia de stomatologie a grupului Medlife", a mai adăugat și Cristian Taban, director executiv Dent Estet.

Cu o echipă de peste 550 de oameni, dintre care 170 medici stomatologi, Dent Estet a investit în tehnologie, inovație și în tehnici non invazive, în toate clinicile deschise în țară. 

"Laserul dentar, chiar este o investiție foarte serioasă. Noi avem în fiecare clinică din cele 17 introdusă această tehnologie”, a mai spus fondatoarea Dent Estet.

Și pentru că au simțit nevoia să dea mai departe din tot ce au învățat, Cristian și Oana Taban au format o școală de leadership și management, cu un curriculum inspirat din școlile americane de stomatologie.

"Avem cursuri pentru medicii stomatologi, antreprenori, avem cursuri pentru front desk, cursuri dedicate marketingului din stomatologie, cursuri dedicate resurselor umane", mai spus directorul executiv Dent Estet.

Și astfel se pun bazele unui mâine mai bun. Cu profesioniști români care își unesc forțele, talentul, cunoștințele și energia, să învețe unii de la alții și să construiască împreună o țară în care pacienții se pot trata ca afară.

  • Dent Estet are clinici în București, Arad, Ploiești, Brașov, Sibiu, Cluj, Craiova, Oradea și Timișoara. 
  • De la 5 milioane de euro în 2015, azi lanțul de clinici are o cifră de afaceri de 21 de milioane de euro.
  • Laserul WaterLaser e o tehnologie non invazivă de tratament stomatologic, fără durere.
  • Peste 1.000 de oameni au participat la cursurile ADOM
  • Piața de stomatologie din România e căutată atât de către expați români, cât și de tot mai mulți pacienți străini

×
Subiecte în articol: Români care dezvoltă România
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close