Antena 3 CNN Români care dezvoltă România Medicul bun care ţine spatele românilor! | Români care dezvoltă România

Medicul bun care ţine spatele românilor! | Români care dezvoltă România

Dr. Tiberiu Maior, MedLife Humanitas: “E un cumul de calităţi şi de lucruri care te fac să fii medic bun, empatia faţă de bolnavi, dragostea faţă de bolnavi, faţă de oameni. Dacă nu iubeşti oamenii nu ai cum să fii un medic bun.”

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Dec 2023   •   12:34

O spune cu foarte multă modestie doctorul Tiberiu Maior, unul dintre medicii reper în neurochirurgia românească. Cu o experienţă de aproape 30 de ani în domeniu, specializat la cursuri organizate de Societatea Europeană de Neurochirurgie precum şi de Societatea Franceză de Neurochirurgie, medicul clujean este “autorul” a peste 15.000 de intervenţii chirurgicale spinale. Şi toate realizate în ţară, pentru că e unul dintre cei care au ales să rămână. Unul dintre românii care dezvoltă România.

Dr. Tiberiu Maior, MedLife Humanitas: “Dacă vrei să faci performanţă, poţi să o faci unde vrei. Dacă vrei să te specializezi, poţi să o faci. Nu îţi îngrădeşte nimeni libertatea de a te supraspecializa, de a studia, de a participa la congrese, seminarii, workşhopuri.”

S-a alăturat echipei MedLife Humanitas Cluj, unde de-a lungul anilor a întâlnit, a consultat, a tratat şi a oferit o a doua şansă la viaţă pacienţilor cu probleme de coloană din întreaga ţară. Cum în medicină succesele sunt de echipă şi nu individuale, şi-a format în jur un colectiv care îi e “o a doua mână dreaptă”.

Dr. Tiberiu Maior, MedLife Humanitas: “ În decursul a 27 de ani de când sunt medic specialist am observat că oamenii tind spre a-şi creşte confortul sau veniturile. În medicină mai este ceva: relaţia cu oamenii, contactul cu suferinţa oamenilor.” 

Precizia, rapiditatea şi chiar curajul de a aborda o patologie dificilă sunt principalele avantaje ale inovaţiei în domeniul medical, care, la MedLife e pusă la loc de cinste.

Dr. Tiberiu Maior, MedLife Humanitas: “În spitalul nostru am achiziţionat de curând un sistem de chirurgie spinală robotică. Este la ora actuală cel mai avansat sistem din lume. Foarte mulţi ani la rând ne-am uitat către occident, către spitalele din ţările dezvoltate, ne minunam, îi admiram şi eram oarecum invidioşi. Acum lucrurile s-au schimbat.”

Iar atunci când cei mai experimentaţi chirurgi se unesc pentru a rezolva cazuri chirurgicale complexe, când dispun de cea mai modernă dotare din sistemul medical din Europa, și când au suportul asistenţilor medicali din blocul operator, terapie intensivă și secție medicală pentru cea mai bună îngrijire preoperatorie şi postoperatorie, sunt îndeplinite toate criteriile  pentru o intervenţie de succes. Iar o intervenţie de succes înseamnă un nou pacient fericit.

  • Empatia şi dragostea faţă de bolnavi te fac profesionist în medicină
  • Specializat în Occident, a ales să facă performanţă în România
  • În reţeaua de servicii medicale private pacienţii beneficiază de cel mai performant sistem robotic folosit în neurochirurgie

×
Subiecte în articol: Români care dezvoltă România
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close