Antena 3 CNN Economic Biz News Afacerea care te lasă mască. A făcut 1 MILION de dolari dintr-un lucru la care nu te-ai fi gândit niciodată

Afacerea care te lasă mască. A făcut 1 MILION de dolari dintr-un lucru la care nu te-ai fi gândit niciodată

Afacerea care te lasă mască. A făcut 1 MILION de dolari dintr-un lucru la care nu te-ai fi gândit niciodată
de O.P.    |    28 Sep 2012   •   12:57

Deanna Jump nu a fost un copil de bani gata şi nici nu a câştigat la loterie. La vârsta de 43 de ani, educatoare din Warner Robins a câştigat peste un milion de dolari. Cum a reuşit? A vândut, prin intermediul unui site, lucrări pe teme ştiinţifice, de biologie sau zoologie, realizate de ea, altor profesori.

Deanna Jump se numără printre cei 15.000 de educatori care îşi promovează într-un mod original materialele în mediul on line, prin intermediul siteului TeachersPayTeachers (TPT), potrivit Bloomberg.

Citeşte mai multe despre această poveste de succes, pe www.incomemagazine.ro

Din momentul în care s-a înscris pe site, a creat 93 de lucrări cu teme diferite, pe care le-a vândut în 161.000 de exemplare pentru aproximativ 8 dolari bucata.

”Dacă vrei să predai despre dinozauri, poţi să cumperi lucrarea mea. Dar mai sunt lucrări şi pe alte teme, precum arte, matematică, ştiinţe sau o listă de cărţi ce pot fi folosite ca sursă. Aşa încât, după ce ai cumpărat printat lucrarea mea, nu îţi rămâne decât să mai adaugi şi câteva cărţi şi gata. Le poţi folosi ca materiale pentru clasă”, explică Deanna Jump.

×
Subiecte în articol: educatoare
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close