Antena 3 CNN Economic Biz News Bacşişul din cazinou va fi contabilizat

Bacşişul din cazinou va fi contabilizat

Bacşişul din cazinou va fi contabilizat
Sursa foto: cazinou
31 Iul 2009   •   14:47

Bacşişurile oferite la cazinou crupierilor, ospătarilor şi casierilor vor fi evidenţiate separat în contabilitate şi considerate venituri ale organizatorului, putând fi împărţite angajaţilor de către conducere, iar personalul care deserveşte sala va fi obligat să poarte doar uniforme fără buzunare, anunţă Mediafax.

Condiţiile introduse în normele de aplicare a ordonanţei legate de organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc au fost aprobate prin hotărârea de Guvern.

"Bacşişurile oferite de participanţii la joc salariaţilor sunt considerate venituri ale organizatorului jocurilor de noroc şi pot fi împărţite de conducere salariaţilor. Bacşişurile vor fi evidenţiate separat în contabilitate. Personalul care deserveşte sala de joc (crupieri, inspectori de masă, casieri, ospătari şi aţii asemenea) trebuie să poarte în timpul serviciului uniforme fără buzunare", se arată în hotărârea Guvernului.

Jocurile de noroc vor putea fi organizate numai pe baza licenţei emise de Ministerul Finanţelor, pentru activităţi loto, cazinou, pariuri mutuale, pariuri în cotă fixă, slot-machine, bingo în săli de joc şi folosind sistemele reţelelor de televiziune. Un operator economic care intenţionează să organizeze două sau mai multe jocuri de noroc trebuie să ceară licenţă pentru fiecare activitate în parte.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: cazino bacsis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close