Antena 3 CNN Economic Black Friday 2017 laptopuri. Invazia reducerilor la eMAG: Dell, Apple, Lenovo sau ASUS

Black Friday 2017 laptopuri. Invazia reducerilor la eMAG: Dell, Apple, Lenovo sau ASUS

Black Friday 2017 laptopuri. Invazia reducerilor la eMAG: Dell, Apple, Lenovo sau ASUS
17 Noi 2017   •   07:32
Black Friday 2017 laptopuri. In ziua marilor reduceri, eMAG are o multime de oferte incendiare la laptopuri de la diferiti producatori.
 
eMAG a dat startul reducerilor - Vezi AICI lista completa!
 
eMAG a anuntat primele 10 produse la oferta din campania de Black Friday - Vezi AICI.
 
Black Friday 2017 laptopuri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 
In campania eMAG reduceri de Black Friday 2017 sunt incluse laptopuri Asus, Acer, Dell, HP, Apple sau Lenovo.
 
De Black Friday 2017 eMAG are si reduceri mari la electrocasnice.
 

Black Friday 2017 laptopuri eMAG Asus

 
Laptopul ASUS X541UV-XX745 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake, cu o diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 920MX 2GB, Endless OS, este solutia perfecta pentru cei care isi doresc un laptop cu ecran mare, dar care sa nu fie scump.
 
Laptop-urile din Seria ASUS VivoBook Max au fost proiectate pentru a va oferi o experienta multimedia deosebit de realista. Echipate cu procesoare Intel Core din Generatiile 6/7 si solutii audio exclusive SonicMaster incorporand tehnologie ICEpower, modelele din Seria VivoBook Max va ofera cea mai buna experienta audiovizuala disponibila pe un sistem laptop. 
 
Proiectata pentru utilizare zilnica, eleganta Serie ASUS VivoBook Max include modele disponibile intr-o multitudine de culori expresive si finisaje de calitate ridicata, ajutandu-va sa iesiti intotdeauna in evidenta. Laptop-urile din Seria ASUS VivoBook Max sunt disponibile in variantele de culori Argintiu Degrade, Maro Ciocolatiu, Albastru Acvatic, Alba si Rosu si dispun de finisaje elegante, glossy, metalizate sau in relief.
 
Black Friday 2017 laptopuri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 laptopuri eMAG Lenovo

 
Un pret cu adevarat excelent are si laptopul Lenovo IdeaPad 100-15IBD cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 15,6 inchi, 4GB, 1TB, DVD-RW, nVidia GeForce 920MX 2GB, Free DOS, care este disponibil pe siteul emag.ro in cadrul campaniei Black Friday 2017.
 
Procesoarele Intel® Core™ din a cincea generatie - Broadwell inglobeaza un nou standard de performanta si versatilitate, fiind potrivite pentru cel mai aglomerat si rapid stil de viata. Procesoarele Intel® Core ™ i3, i5, si i7 permit un nou val de inovatii cu caracteristici precum: scanarea 3D, control al gesturilor, si comenzi vocale. Pentru companii, procesoarele Intel® Core™ vPro™ sunt concepute pentru a satisface nevoile de mobilitate si de securitate ale afacerii dumneavoastra, avand capacitatea de a se andoca wireless. 
 
Black Friday 2017 laptopuri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 laptopuri eMAG Acer

 
Cei care nu se pot hotari daca vor sa isi cumpere un laptop sau o tableta le pot avea acum pe amandoua la un pret excelent, in laptopul 2 in 1 Acer One 10 S1003-197U cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8350 1.44 GHz, diagonala de 10,1 inchi, IPS, Touchscreen, 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics. Un mare avantaj este ca acest laptop-tableta vine cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 gata instalat.
 
Black Friday 2017 laptopuri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 laptopuri eMAG Allview

 
In lista de reduceri eMAG laptopuri de Black Friday 2017 se afla si laptopul Allview Allbook X cu procesor Intel® Celeron® Quad-Core N3450 pana la 2.20 GHz, cu diagonala de 13,3 inchi, Full HD, IPS, 3GB, 32GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10 Home.
 
Oricare ar fi decorul, important este sa ai la indemana instrumentul potrivit care sa-ti ofere acces la informatiile de care ai nevoie. AllBook X are un design compact si dimensiuni potrivite pentru a te insoti cu usurinta pretutindeni. Carcasa metalica ce masoara mai putin de 13 mm grosime ii ofera eleganta si rezistenta in acelasi timp. Capacitatea totala de stocare variaza la AllBook X. Memoriei Flash de 32GB i se adauga mai multe optiuni de memorie SSD: 120GB si 250GB.
 
Senzorul de amprenta te fereste de indiscretii. Pastreaza-ti in siguranta informatiile care pot fi accesate cu ajutorul notebook-ului tau. Allbook X este dotat cu senzor de amprenta, care-ti garanteaza accesul sigur si rapid la documentele tale.
 
Black Friday 2017 laptopuri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 laptopuri eMAG HP

 
Laptopul HP 250 G6 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics 520, Free DOS, are un pret foarte atractiv in campania eMAG reduceri laptopuri de Black Friday 2017.
 
HP, un lider mondial in tehnologia PC-urilor, va ajuta sa va echipati cu un notebook complet functional, gata de conectare la toate perifericele si conceput pentru cerintele de afaceri. Managementul IT bazat pe cloud s-a simplificat HP Touchpoint Manager cu Always On Remote, oferindu-le utilizatorilor instrumente si servicii simple, de la o singura solutie bazata pe cloud, pentru gestionarea datelor si a securitatii.
 
Black Friday 2017 laptopuri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 laptopuri eMAG Dell

 
Fanii brandului Dell vor fi incantati sa afle ca acum se pot bucura de binecunoscuta performanta Dell la preturi foarte mici. Astfel, laptopul Dell Inspiron 3567 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00GHz, Skylake™, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Graphics 520, Ubuntu Linux 16.04, se bucura acum de un pret foarte mic.
 
Iata cateva dintre caracteristicile laptopului Dell:
- Claritate audio extraordinara: sunetul superior oferit de Waves MaxxAudio are o calitate audio impresionanta, pentru o experienta muzicala si video optima.
- Transferati fotografii si videoclipuri: cititorul de carduri de stocare SD simplifica transferul fisierelor de pe camera direct pe laptop.
- Conectati-va la calitate HD: luati legatura cu cei aflati la distanta, inregistrati videoclipuri cu dvs. pentru YouTube sau participati la conferinte web cu o claritate superioara prin intermediul camerei web HD.
- Afisaj de o claritate neegalata: afisajul HD TrueLife va ofera o imagine clara, luminoasa, care nu oboseste ochii.
- Unitate DVD: unitatea DVD integrata va ofera un plus de flexibilitate si spatiu de stocare suplimentar.
- Afisaj elegant: afisajul atractiv cu tehnologie TrueLife va ofera o experienta captivanta si vie. - Dimensiuni si greutate: 1. Inaltime: 25,15 mm | 2. Latime: 380 mm | 3. Adancime: 260,3 mm | Greutate: 2.246 grame
 
Black Friday 2017 laptopuri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 laptopuri eMAG Apple

 
10. Si, cum laptopurile Apple nu puteau lipsi din oferta eMAG de Black Friday 2017, cel mai mare magazin online din Romania a inclus in lista de reduceri numeroase MacBook-uri care au acum preturi mai mici.
 
Cei care isi doresc un laptop-bijuterie pot alege laptopul Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.80GHz, cu diagonala de 13,3 inchi, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics 6000, ROM KB.
 
MacBook Air de 13 inchi are o autonomie incredibila, de pana la 12 ore. Asa ca poti sa lucrezi de dimineata pana seara fara sa-l mai incarci. Daca vrei sa te relaxezi, ai la dispozitie pana la 12 ore pe modelul de 13 inchi. Datorita modului standby de 30 de zile, poti sa pleci pentru cateva saptamani si apoi sa reiei totul de unde ai ramas. Este subtire, usor si outernic.
 
Black Friday 2017 laptopuri eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close