Antena 3 CNN Economic Black Friday 2017 televizoare. eMAG - reduceri fabuloase, rezolutii perfecte

Black Friday 2017 televizoare. eMAG - reduceri fabuloase, rezolutii perfecte

Black Friday 2017 televizoare. eMAG - reduceri fabuloase, rezolutii perfecte
17 Noi 2017   •   07:41
Black Friday 2017 televizoare. eMAG anunta reduceri foarte mari la televizoare de toate felurile. Cei care au asteptat ziua cea mare a reducerilor de la emag.ro au acum ocazia de a alege dintr-o multime de oferte tentante.
 
eMAG a dat startul reducerilor - Vezi AICI lista completa!
 
eMAG tocmai a dezvăluit primele 10 produse la ofertă - Vezi AICI. 
 
In afara de alte electronice si electrocasnice, pe lista se afla si un televizor care are un pret excelent - Vezi AICI. 
 
Black Friday 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 
In campania eMAG reduceri Black Friday 2017 televizoare sunt incluse televizoare de la diferiti producatori: Samsung, LG, Horizon, Philips, Sony, Panasonic, Sharp, Hyundai, Star-Light, SmartTech, Vortez, NEI, Tesla sau Vision Touch.
 

Black Friday 2017 televizoare eMAG - lista de reduceri

 
Indiferent ca au nevoie de un televizor cu diagonala mica, de sub 80 de cm, sau de unul cu o diagonala generoasa, de peste 126 de cm, magazinul online eMAG are reduceri de Black Friday 2017 la o multime de modele de televizoare.
 
Black Friday 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 
Iar cea mai buna veste este ca in campania de reduceri sunt incluse nu doar televizoare cu rezolutie HD sau Full HD, ci si televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD, cea mai buna existenta pe piata in acest moment.

 

Black Friday 2017 televizoare eMAG Philips

 
Televizorul LED Philips, cu diagonala de 109 cm, 43PUH4900/88, 4K Ultra HD, poate fi cumparat acum la un pret foarte bun. Televizorul Ultra HD are o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Datorita celor peste 8 milioane de pixeli si tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obtine cele mai bune imagini, indiferent de continutul original. Te vei bucura de o claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, de contrast superior si de miscare naturala si detalii fara cusur.
 
Designul piciorului Edge creeaza un efect aerat, de plutire. Picioarele noi Edge au fost proiectate pentru a crea spatiu sub televizorul dvs., in locul unde ar fi fost un suport traditional, astfel oferindu-va o experienta de vizionare mult mai captivanta. Efectul este un televizor care isi mentine pozitia si saluta cu incredere viitorul.
 
Micro Dimming imbunatateste contrastul televizorului dvs. Multumita software-ului special care analizeaza imaginea in 6400 sectiuni diferite si o regleaza in mod corespunzator, te vei bucura de contrast si calitate incredibile ale imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista. 
 
Black Friday 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 

Black Friday 2017 televizoare eMAG LG

 
Un alt televizor LED Smart LG cu rezolutie 4K Ultra HD care are un pret foarte bun este televizorul LG cu diagonala de 108 cm, 43UJ620V. Sistemul webOS 3.5 redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment.
 
Telecomanda Magic Remote poate fi inclusa in pachet in functie de model. Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store. Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD iti ofera culori bogate si contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare. Active HDR iti ofera o gama mai vasta de continut HDR: analizeaza si optimizeaza continuturile HDR10 si HLG, pentru o experienta HDR exceptionala.
 
Datorita procesarii exclusive pentru HDR10 si HLG a televizorului LG, telespectatorii beneficiaza de o gama mai vasta de continuturi HDR. HDR Effect de la LG utilizeaza o tehnologie unica de procesare a imaginilor, care transforma continuturile cu interval dinamic standard si emuleaza calitatea HDR prin amplificarea contrastului, astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. 
 
Black Friday 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 televizoare eMAG Samsung

 
Si, deoarece brandul Samsung este extrem de popular in Romania, eMAG a inclus numeroase televizoare Samsung pe lista sa de reduceri eMAG Black Friday 2017 televizoare. De pilda, televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 101 cm, 40KU6092, 4K Ultra HD, poate fi cumparat acum la un pret excelent.
 
Cu tehnologia HDR de la Samsung va puteti bucura de detalii incredibile, chiar si in cele mai luminoase sau intunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului, atunci cand vizionati continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat captivanta, disponibila in sfarsit chiar in sufrageria dumenavoastra. Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura.
 

Black Friday 2017 televizoare eMAG rezolutie 4K Ultra HD

 
Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal.
 
Black Friday 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 televizoare eMAG LED Samsung

 
Cei care nu au nevoie de o diagonala foarte mare a televizorului pot opta pentru televizorul LED Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32J5000 si rezolutie Full HD. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii. Dupa ce experimentati culorile vii si bogate ale imaginilor Full HD, filmele si programele dvs. TV preferate nu vor mai fi niciodata la fel. Descoperiti realitatea in mai multe detalii pentru o experienta de imbunatatita de vizionare.
 

Black Friday 2017 televizoare eMAG Full HD

 
Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. Acum puteti vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer. Urmariti filme direct de pe USB.
 
Black Friday 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 televizoare eMAG Panasonic

 
O alta optiune este televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 81 de cm, TX-32ESX609, Full HD. Cunoscute pentru televizoarele plasmatice remarcabile, Panasonic capteaza astazi cu televizoarele sale premium LED cu ecran plat. Unul dintre produsele noi Panasonic este noul brand 2017 ESX 609 Exclusive Series din clasa superioara. Cu noua tehnologie, echipata superb si un cadru metalic de inalta calitate si modern, noul ESX 609 se potriveste perfect in orice mediu de viata. 
 
Black Friday 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 televizoare eMAG Star-Light

 
Cu ocazia reducerilor eMAG de Black Friday 2017 chiar si televizoarele cu o diagonala foarte mare sunt acum accesibile. De pilda, televizorul LED Smart Star-Light, cu diagonala de 165 de cm, 65DM7500, 4K Ultra HD, poate fi cumparat la un pret excelent.
 
Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, cu televizorul Star-Light 65DM7500 veti descoperi magia culorilor vii. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
 
Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata am reusit sa marim unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.
 
Black Friday 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close