Antena 3 CNN Economic Black Friday 2019 la mașini de spălat rufe Samsung de la eMAG

Black Friday 2019 la mașini de spălat rufe Samsung de la eMAG

Black Friday 2019 la mașini de spălat rufe Samsung de la eMAG
12 Noi 2019   •   15:35

Campania de reduceri Black Friday 2019 este foarte aproape de a începe la eMAG. Cel mai mare magazin online din România oferă numeroase discount-uri în ajun de Black Friday la mașini de spălat rufe.

Fie că doriți o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală, orizontală, cu uscător sau incorporabilă, în acest articol găsiți cele mai avantajoase oferte de pe eMAG înainte de Black Friday 2019.

Reduceri Black Friday eMAG la mașini de spălat rufe

Le găsiți pe toate aici.

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash

Motorul cu invertor digital asigura o eficienta energetica superioara, reducerea la minim a zgomotului si performanta de durata. Foloseste magneti puternici, pentru o performanta mai silentioasa si mai puternica, insa consuma mai putina energie decat un motor universal. Si, prin eliminarea periilor, ofera o durabilitate exceptionala, sustinuta de o garantie de 10 ani.

Designul unic, usor ondulat, al tamburului Diamond, cu margini finisate in forma de diamant, face ca acesta sa fie extrem de delicat cu hainele dvs. Orificiile mici de evacuare a apei ajuta, de asemenea, la protejarea tesaturii, impiedicand prinderea hainelor.    

Această mașină de spălat poate fi cumpărată înainte de Black Friday, de pe eMAG, cu o reducere de 28 la sută.

O găsiți aici.

Dacă doriți in uscător, vă recomandăm următorul model de pe eMAG înainte de Black Friday 2019:

Uscator de rufe Samsung DV80M5010QW/LE

Noul filtru este usor de curatat si ajuta la mentinerea performantelor de uscare si a eficientei energetice. Acesta include un strat suplimentar de filtrare care colecteaza toate scamele intr-un singur loc. Doua alarme iti aduc aminte cand filtrul din partea inferioara a uscatorului are nevoie de curatare.

Bucura-te de confortul hainelor uscate rapid pentru acele momente in care chiar ai nevoie de ele. Poti usca pana la 1 kg de haine in 35 de minute.

Mai mult, acest uscător are o reducere pe eMAG de 500 de lei.

Profitați de ea aici.

 

×
Subiecte în articol: emag reduceri masini de spalat
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close