Antena 3 CNN Economic Black Friday 2021. Când începe Black Friday în acest an

Black Friday 2021. Când începe Black Friday în acest an

Black Friday 2021. De la un an la altul, Black Friday a devenit un fenomen în România. În 2021, se împlinesc 10 ani de când românii vânează oferte, mai ales pe internet în condițiile în care în ultima perioadă din cauza pandemiei comerțul online a luat un avânt și mai mare.

Black Friday 2021. Când începe Black Friday în acest an
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    13 Oct 2021   •   21:27

Procentul românilor care auziseră de Black Friday era în 2015 de 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat, așa că ne putem aștepta ca anul acesta procentul să fie chiar și mai mare. Cei mai fideli clienţi ai Black Friday sunt bărbaţii şi tinerii (între 24 şi 34 de ani).

De când a apărut Black Friday în România și până azi, peste 40 de lanțuri de magazine au ajuns să înceapă sezoane de reduceri considerabile. Lucru care se va întâmpla și anul acesta. Retailerul online eMAG, cel care a adus conceptul de Black Friday în România, anunţă că evenimentul atât de așteptat va avea loc în acest an pe data de 12 noiembrie.

Anul trecut, de Black Friday, s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe eMAG. Comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday, potrivit alephnews.ro.

În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul şi a conţinut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi şi produse pentru îngrijirea locuinţei.

×
Subiecte în articol: Black Friday 2021
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close