Antena 3 CNN Economic Black Friday 2021 la eMAG. Cum să prinzi reducerile înaintea celorlalţi

Black Friday 2021 la eMAG. Cum să prinzi reducerile înaintea celorlalţi

Black Friday 2021 la eMAG. Vineri, 12 noiembrie, eMAG dă startul celor mai mari reduceri din an. Pentru a evita mesajul "stoc epuizat", atunci când mai ai doar un pas de parcurs în plasarea comenzii, ar fi bine să iei în considerare câteva sfaturi.

Black Friday 2021 la eMAG. Cum să prinzi reducerile înaintea celorlalţi
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2021   •   13:05

Cea de-a 11 ediţie Black Friday la eMAG se anunţă de-a dreptul fastuoasă. Reduceri de 330 de milioane de lei şi peste 4.5 milioane de produse se află anul acesta, de Black Friday 2021, în portofoliul eMAG. 

În mai puţin de 24 de ore, cel mai mare retailer online dă startul zilei cu cele mai mari reduceri din an. Pentru această ediţie, eMAG a investit masiv într-un nou depozit, dar şi în tehnologie şi dublarea reţelei easybox. 

La ce oră începe Black Friday 2021 la eMAG

La ce oră începe Black Friday 2021 la eMAG este, fără doar şi poate, cea mai vânată informaţie din această perioadă. După cum ne-a obişnuit an de an, retailerul online nu dezvăluie startul campaniei de Black Friday.

Analizând situaţia din ani precedenţi, cel mai probabil, deschiderea va fi dimineaţa, în jurul orei 7. De exemplu, anul trecut, Black Friday a început la eMAG la ora 7:37.

Chiar dacă s-ar cunoaşte ora începerii campaniei, tot este important să iei în considerare câteva sfaturi, astfel încât să prinzi reducerile înaintea celorlalţi. Nu de alta, dar ar fi păcat să fi vânat oferte de multă vreme, pentru ca apoi să primeşti mesajul "stoc epuizat", fix înainte de finalizarea comenzii.

Cum să prinzi reducerile înaintea celorlalţi, de Black Friday 2021 la eMAG

Din experienţa anilor trecuţi, eMAG închide aplicaţia aproape de miezul nopţii, din seara dinaintea startului. Tocmai de aceea, este foarte important să adaugi produsele preferate în lista de favorite, cu una sau chiar două zile înainte.

Timpul este foarte preţios, cum cât eşti mai rapid, cu atât ai şanse mult mai mari să prinzi reducerile înaintea celorlalţi. Dacă eşti hotărât asupra unui produs, nu mai aştepta şi adaugă-l în wish list. În dimineaţa zilei de Black Friday 2021, doar finalizezi comanda.

Chiar şi 30 de secunde pot face diferenţa, mai ales în cazul produselor cu cele mai mari reduceri.

La fel de important este să te ocupi din timp de contul tău eMAG. Asigură-te că ai introdus datele personale, adresa de livrare şi cardul bancar. Dacă nu doreşti să achiţi cu cardul, poţi selecta cel mai apropiat easybox, iar coletele vor fi expediate acolo.

Cei care au instalata aplicaţia eMAG, primesc un push notification în momentul în care aplicaţia este deschisă. Instalează şi tu aplicaţia, chiar dacă preferi să faci cumpărăturile pe web. Porneşte toate notificările şi stai la butoane.

Ai un motiv în plus să alegi să faci cumpărături de Black Friday 2021 prin intermediul aplicaţiei. De ce? Ei bine, din experienţa anilor trecuţi, pe browser apar întârzieri de câteva secunde din cauza unor mecanisme de caching.

Ce reduceri sunt de Black Friday 2021 la eMAG

Dacă vorbim despre produsele exotice, care atrag cu adevărat atenţia, eMAG propune de Black Friday 2021 următoarele: peste 47.000 de nopți de cazare în România și în afara țării, peste 80.000 de litri de combustibil, peste 27.000 de kilograme de carne de porc şi multe altele. Cât pentru pasionaţii de călătorii, retailerul pune la bătaie 5.000 de vouchere pentru bilete de avion, reduse cu 50%.

×
Subiecte în articol: emag emag reduceri Black Friday 2021
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close