Antena 3 CNN Economic Companii MedLife, lovitură pe piața medicală din România. A achiziţionat reţeaua de laboratoare Diamed Center

MedLife, lovitură pe piața medicală din România. A achiziţionat reţeaua de laboratoare Diamed Center

MedLife, lovitură pe piața medicală din România. A achiziţionat reţeaua de laboratoare Diamed Center
Sursa foto: Foto: Medlife.ro
07 Ian 2016   •   17:22

Furnizorul de servicii medicale MedLife a achiziţionat integral reţeaua de laboratoare Diamed Center, cu activităţi în Bucureşti, Brăila, Tecuci şi Focşani.

MedLife ajunge, astfel, la şase tranzacţii efectuate în decurs de un an, după achiziţionarea pachetelor majoritare din grupul de firme SAMA & Ultratest, respectiv banca de celule stem Stem Cells Bank, preluarea integrală a centrului de imagistică medicală Prima Medical din Craiova şi a două laboratoare din Iaşi şi Constanţa.

Diamed Center operează cinci laboratoare, două clinici medicale, un centru de recuperare medicală, medicină estetică funcţională şi opt puncte de recoltare repartizate în Bucureşti, Brăila, Tecuci şi Focşani. Reprezentanţii companiei estimează realizarea unei cifre de afaceri anuale de 800.000 de euro.

După achiziţia Diamed Center, MedLife va ajunge la o reţea de 23 de laboratoare, respectiv 32 de centre medicale repartizate în Bucureşti şi în ţară.

MedLife activează pe piaţa din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţa locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 15 hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Arad, Craiova, Galaţi, Iaşi şi Cluj, 23 de laboratoare proprii de analize, 10 unităţi spitaliceşti în Bucureşti, Braşov, Arad, Craiova şi Iaşi, dintre care un spital de pediatrie, unul de ortopedie şi unul de obstetrică-ginecologie, trei maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 32 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 14 centre de excelenţă cu specializare unică, opt farmacii proprii reunite sub reţeaua PharmaLife Med şi în colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toată ţara.


×
Subiecte în articol: achizitie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close