Antena 3 CNN Economic Companii MedLife se extinde în Dâmbovița și Ilfov și achiziționează opt centre medicale

MedLife se extinde în Dâmbovița și Ilfov și achiziționează opt centre medicale

MedLife se extinde în Dâmbovița și Ilfov și achiziționează opt centre medicale
20 Ian 2017   •   17:26

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță achiziționarea pachetului majoritar de 80% din Almina SRL, companie de servicii medicale prezentă pe piața din Dâmbovița și Ilfov cu opt centre medicale.

Almina SRL are o activitate de 20 de ani pe piața locală și este cel mai mare operator medical din județul Dâmbovița. Compania are în componență opt centre medicale – cinci în Târgoviște, două în Pucioasa și unul în Buftea – și două laboratoare (Târgoviște și Buftea), oferind pacienților săi servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator.  Cele opt unități sunt dotate cu echipament medical performant și au la dispoziție o echipă medicală cu peste 125 de specialiști.

Potrivit reprezentanților companiei achiziționate, Almina SRL a înregistrat la nivelul primelor 9 luni ale anului 2016 o cifră de afaceri de aproximativ 1,3 milioane de euro.

"Această achiziție marchează intrarea MedLife într-o nouă zonă geografică a României, contribuind implicit la consolidarea poziției la nivel național. Totodată, acest nou proiect aduce în portofoliul nostru cea de a 14-a achiziție de companii. În perspectivă avem în plan să continuăm politica de creștere prin achiziții”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife.

"Acest parteneriat reprezintă pentru noi o oportunitate de dezvoltare a afacerii, un pas important în evoluția companiei prin integrarea proceselor și capturarea economiei de scară și ne bucurăm să devenim parte a celui mai mare operator de pe piața serviciilor medicale private din România", a declarat doctor Lavinia Ionescu, fondatoarea Almina SRL.

Achiziționarea pachetului majoritar Almina SRL reprezintă cea de-a 14-a achiziție derulată până acum de grupul MedLife, ultimele patru având loc în mai puțin de un an, Centrul Medical Panduri fiind ultima achiziție încheiată.

×
Subiecte în articol: achizitie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close