Antena 3 CNN Economic Companii Compania aeriană Wizz Air deschide o nouă bază operațională în Milano și adaugă 20 de rute noi

Compania aeriană Wizz Air deschide o nouă bază operațională în Milano și adaugă 20 de rute noi

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va deschide o nouă bază operațională în Milano, unde vor fi alocate cinci aeronave Airbus A321. Compania a anunțat și 20 de rute noi, începând din luna iulie, de pe aeroportul din Milano Malpensa.

Compania aeriană Wizz Air deschide o nouă bază operațională în Milano și adaugă 20 de rute noi
Sursa foto: Foto: Facebook/ Wizz Air
28 Mai 2020   •   20:47

Baza operațională de la Milano va fi cea de-a 29-a a companiei Wizz Air, care asigură zboruri din Italia din 2004. 

„Cu experiența furnizării de servicii de înaltă calitate la prețuri reduse în ultimii 16 ani, înființarea celei mai noi baze Wizz Air, a 29-a bază, din Milano Malpensa, și prin dublarea capacității sale în Lombardia, va genera mai multă creștere economică regiunii și va crea peste 200 de noi locuri de muncă directe în cadrul companiei și multe alte locuri de muncă în industriile asociate”, se arată într-un comunicat al companiei.

Cele cinci aeronave Airbus A321 care vor fi alocate bazei din Milano vor sprijini operațiunile a 20 de noi rute către Londra Luton, Eindhoven, Fuerteventura, Gran Canaria, Mahon, Tenerife, Valencia, Atena, Corfu, Rodos, Santorini, Salonic, Zakynthos, Reykjavík, Lisabona, Porto, Pristina, Marrakech, Tallinn și Tel Aviv, care se adaugă celor existante, totalizând 28 de destinații din Milano Malpensa în 2020.

„Rețeaua extinsă de 41 de rute Wizz Air din Lombardia – inclusiv 13 rute spre Bergamo – va sprijini turismul local, va aduce mai multă capital în regiune și va conecta Milano cu destinații noi și interesante de vacanță și de afaceri”, au mai transmis reprezentanții companiei.

Wizz Air a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și echipajului. Atât angajații cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu o  soluție antivirală.

„Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online”, se mai arată în comunicat.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Milano Wizz Air
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close