Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cât de importantă este o tablă magnetică în învățământ

Cât de importantă este o tablă magnetică în învățământ

De-a lungul anilor, tablele magnetice au devenit accesorii extrem de importante și prezente în aproape orice birou.

Cât de importantă este o tablă magnetică în învățământ
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2022   •   11:12

Tablele magnetice sunt ideale în astfel de medii împreună cu diverse alte produse de birou, cât și în instituțiile de învățământ deoarece pot facilita procesul de învățare al elevilor și studenților. Tablele magnetice sunt foarte practice și vă pot ajuta în momentul în care aveți de prezentat un proiect de exemplu, fiind mult mai ușor de ilustrat ideile principale, schițe sau grafice.

Atât în activitățile de birou cât și în instituțiile de învățământ, tablele magnetice sunt ideale din foarte multe puncte de vedere.

De exemplu, că profesor, este esențial să găsiți și alte resurse pe lângă clasicele articole de papetărie și birotică, care să-i ajute pe copiii din clasa dumneavoastră să învețe și să le permită o interacționare mai bună, pentru a găsi soluții la problemele pe care le discutați în fiecare zi.

Tablele albe magnetice sunt perfecte pentru acest lucru, deoarece vă oferă posibilitatea de a împărtăși idei, note și informațîi importante cu clasa dumneavoastră, ceea ce vă va ajuta să comunicați cu ele într-un mod clar și concis.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre tablele magnetice este că pot fi folosite în mai multe activități. Indiferent dacă doriți să scrieți cuvinte pe care copiilor le este greu să le scrie, să prezentați informații pe o suprafață unde întreaga clasă le poate vedea sau să împărtășiți care sunt temele pentru ziua următoare, veți putea comunica toate acestea cu ușurință.

Faptul că orice este scris pe tabla magnetica poate fi șters imediat este de asemenea un beneficiu, deoarece lucrurile se pot schimba dintr-o dată sau pot fi făcute greșeli și este important să le remediați rapid și fără dezordine. În plus, atâta timp cât utilizați accesoriile potrivite de scris, veți descoperi că aceste table magnetice rămân curate chiar și după multe utilizări.

Deoarece tablele magnetice sunt atât de simplu de utilizat, profesorii nu trebuie să-și facă griji cu vreo problemă de ordin tehnic, ceea ce este ideal atunci când se întâmplă deja atât de multe în sala de clasă care le solicită atenția.

Spre deosebire de tablele electronice, versiunile magnetice nu trebuie să fie plasate lângă o priză electrică sau un computer, așa că nu trebuie să petreceți mult timp pentru a găsi un loc bun pentru poziționare. Pur și simplu alegeți un loc în fața clasei, un loc în care să fie vizibilă pentru toată lumea și asta este tot. Alternativ, puteți descoperi că o tablă magnetică de sine stătătoare vi se potrivește mai bine, deoarece aceasta poate fi mutată oriunde este nevoie, ceea ce este util dacă doriți să o plasați lângă un anumit grup de elevi sau studenți, greutatea acesteia fiind foarte mică.

Există o mulțime de table magnetice diferite, ceea ce înseamnă că veți putea găsi una care să se potrivească bugetului dumneavoastră, iar acesta poate fi un factor foarte important atunci când vine vorba de alegerea resurselor pentru sala de clasă.

Odată ce tabla a fost achiziționată, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la cheltuielile pentru întreține. Tot ce este necesar este utilizarea unor markere potrivite astfel încât tabla să nu rămână pătată, și veți putea preda lecțiile mai departe fără nici un fel de problemă. Puteți totuși achiziționa în plus consumabile pentru tabla magnetică precum markere și bureți, astfel încât să aveți un stoc mai mare și să nu mai fiți nevoiți să achiziționați în fiecare lună altele noi.

Tablele magnetice pot ajuta copiii să lucreze în echipă. Este incitant pentru ei să își poată prezenta ideile folosind o resursă ca aceasta, așa că s-ar putea chiar să descoperiți că muncesc mai mult decât ar face-o când folosesc un pix și o coală hârtie.

Alegerea unei table albe magnetice de înaltă calitate va însemna că puteți fi siguri că vă arăta excelent în sala de clasă și există o mulțime de culori și forme diferite din care puteți alege, astfel încât să vă puteți asigura că se potrivește cu încăperea, dar și cu faptul că veți atrage elevii sau studenții.

Atunci când profesorii caută o resursă potrivită care să-i ajute să predea și să-și motiveze clasa cu un efort minim, o tablă magnetică este cu adevărat cea mai bună opțiune. Cu o funcționalitate uimitoare, un preț accesibil și o întreținere redusă, acest echipament garantează faptul că îi va ajuta pe profesori să creeze lecțîi distractive care să-i implice cu adevărat pe elevii lor.

Așadar, echipați-vă sala de clasă cu o tablă magnetică de cea mai bună calitate, o tablă precum sunt cele disponibile pe magazinul online Zenon și cu siguranță veți lua cea mai bună decizie.

Tot din categoria tablelor magnetice, un alt produs excelent care este ideal pentru a ține lecții la școală sau la facultate ori pentru mediul de lucru de la birou, este acel flipchart magnetic. Un astfel de produs este disponibile de asemenea tot în cadrul magazinului online Zenon, de unde puteți alege produsul perfect nevoilor dumneavoastră dintr-o gamă extrem de variată de articole care sunt disponibile la un raport preț/calitate mai mult decât avantajos.

În plus, nu uitați și de diverse articole de birotică, papetărie ori rechizite școlare, și cu siguranță printr-o simplă comandă online veți avea posibiliatea de a achiziționa tot necesarul dorit.

Atât tablele magnetice cât și flipchart-urile magnetice sunt extrem de populare în zilele noastre, chiar dacă aparent par să fie mai degrabă metode rudimentare de predare sau prezentare, pentru simplul fapt că, astăzi mai degrabă utilizăm ecrane tactile. Totuși, aceste table și flipchart-uri magnetice ne ajută să păstram esentia de a realiza ceva cu mâna noastră, fapt care este extrem de benefic în orice proces de învățare. Cu siguranță ne ajută mult mai mult momentul în care scriem o propoziție cu mâna noastră sau desenăm o un grafic, decât momentul în care apăsăm un simplu click și totul ne este afișat de-a gata.

×
Parteneri
Raisa, fetiţa de 2 ani dispărută ieri din fața casei, a fost găsită moartă
x close