Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Fertilizare în Vitro în 2024. Programul Național FIV a fost oprit în acest an, însă Embryos oferă servicii de clasă mondială

Fertilizare în Vitro în 2024. Programul Național FIV a fost oprit în acest an, însă Embryos oferă servicii de clasă mondială

În țara noastră, Ministerul Familiei nu mai are bani pentru a continua Programul Național FIV și în 2024.

Fertilizare în Vitro în 2024. Programul Național FIV a fost oprit în acest an, însă Embryos oferă servicii de clasă mondială
de Georgiana Adam    |    09 Feb 2024   •   15:19

Acest program a fost un succes anul trecut, Ministerul familiei a avut 10.000 de proceduri bugetare care au fost finanțate. El a fost o șansă la familie, un sprijin financiar pentru cupluri oferit de Guvern.

Infertilitatea afectează 10-15% dintre cupluri la nivel mondial și este un motiv de îngrijorare în prezent. Din fericire, există clinici ce au metode prin care se poate obține o sarcină cu succes.

Cei care vor să facă un tratament FIV profesional, pot afla mai multe despre fertilizarea în vitro pe Embryos.ro. Această clinică este alegerea ideală pentru cuplurile care doresc să aibă un copil. Clinica oferă soluții pentru cuplurile care își doresc cu ardoare să devină părinți, ea are cele mai moderne metode de diagnostic și tratament și o echipă formată din cei mai buni profesioniști în domeniu. Echipa sa este alcătuită din medici ginecologi, obstetricieni și embriologi supraspecializați în tratamentul infertilității.   

Infertilitatea afectează multe cupluri an de an și asta se datorează și unor cauze clare, ce includ printre altele și poluarea, tulburările endocrine, fumatul, obezitatea, patologiile uterine. Datele statistice arată că în 15% dintre pacienți, cauza infertilității este neconfirmată.

Clinica Embryos a decis să reducă supărarea oamenilor privind infertilitatea și de aceea le oferă servicii cu personal specializat, expert, servicii de diagnosticare și tratament detaliat în laboratorul său ultramodern de embriologie. În prezent, cuplurile pot alege proceduri de tehnologie de reproduce asistată, pentru că disponibilitatea și calitatea intervențiilor privind abordarea infertilitățiilor continuă și anul acesta să existe, deși ele în 2024 nu mai sunt o prioritate în politicile naționale ale Guvernului țării noastre.

La această clinică din București însă, se poate face un tratament de fertilizare în vitro (FIV) cu șanse de succes. Asta înseamnă că se planifică un tratament personalizat pentru fiecare pacient în parte, în funcție de starea lui de sănătate, se ține cont de nevoile fizice, istoricul medical, problemele emoționale ale fiecărui părinte.

Clinica are un laborator de ultimă generație și săli de operație moderne, iar serviciile sunt de clasă mondială. În acest centru se oferă tratamente avansate, servicii de aducere a bebelușilor sănătoși la cuplurile care au decis să urmeze proceduri precum: fertilizarea în vitro (FIV), congelarea spermatozoizilor și ovulelor și altele.

Fertilizarea în vitro este o procedură concepută pentru tratamentul infertilității și a unor boli genetice. Cu ajutorul tratamentelor specifice, atât femeile cât și bărbații scapă de problema infertilității, care conform statisticilor este în creștere de la an la an, iar asta se observă chiar și la cuplurile tinere.

Un motiv al apariției infertilității este și faptul că multe cupluri amână sarcina în favoarea carierei, educației, anagajamentelor sociale. Medicii spun că fertilitatea unei femei este legată de vârstă și după cum se știe anii trec rapid și vârsta este limitată. De asemenea, la bărbați apar probleme cu trecerea anilor, la ei calitatea spermei scade odată cu înaintarea în vârstă.

Cercetătorii precizează că la oameni, pe măsură ce ei îmbătrânesc crește și riscul apariției unor boli care duc la infertilitate. Pot fi patologii uterine, dar și boli grave precum: obezitate, hipertensiune arterială, diabet și alte boli asociate cu infertilitatea. Și stresul este o cauză a infertilității în ziua de azi. Factori de risc sunt și: disfuncțiile sexuale, endometrioza, trompele uterine blocate, infecțiile pelvine, menstruația neregulată, sindromul ovarului polichistic.

Fertilizarea în vitro (FIV) poate ajuta multe cupluri să aibă un copil. În contextul FIV se utilizează și anumite medicamente care pregătesc corpul pentru stimularea ovulației și care sunt adaptate nevoilor individuale ale pacienților, se ține cont de factorii medicali. La clinica Embryos o astfel de terapie medicamentoasă are un rol în optimizarea rezultatelor FIV și în îndeplinirea visului celor care se luptă cu infertilitatea și doresc să aibă un copil.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close