Antena 3 CNN Economic Veste bună pentru români! Daniel Zamfir: ”Cea mai rapidă soluție de a vă scădea ratele! Banca este obligată să le reducă sub 50%!”

Veste bună pentru români! Daniel Zamfir: ”Cea mai rapidă soluție de a vă scădea ratele! Banca este obligată să le reducă sub 50%!”

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, a explicat care este soluția pentru ca românii să își scadă ratele la credite la jumătate.

Veste bună pentru români! Daniel Zamfir: ”Cea mai rapidă soluție de a vă scădea ratele! Banca este obligată să le reducă sub 50%!”
Sursa foto: Profimedia Images
de Laura Dinu    |    08 Mar 2023   •   08:31

”O veste bună pentru toți cei cu credite! Toți cei cărora le-a crescut rata la bancă cu peste 50%! Aveți cea mai rapidă soluție să vă reduceți rata, fără taxe notariale, fără onorarii la avocați. 

Decizia de azi a executorilor judecătorești limpezește definitiv procedura prin care orice persoană fizică care a contractat un credit ipotecar și a cărei rată la bancă a crescut cu peste 50% față de momentul inițial al semnării contractului poate face, prin intermediul oricărui executor judecătoresc, o notificare de reechilibrare a contractului, iar banca e obligată să reducă rata sub 50%.  

Executorii au acceptat un draft de notificare care se va găsi la fiecare birou din țară. Costul notificării este același în toată țara și este 150 lei. Notificarea de reechilibrare nu înseamnă că se solicită darea în plată a imobilului! 

Pentru notificarea de reechilibrare e suficient să apelați la un executor judecătoresc care va notifica băncii solicitarea dvs. Pentru darea în plata efectivă puteți apela la un notar. Pentru acțiune în instanța apelați la un avocat” scrie Daniel Zamfir, senator PSD, pe Facebook. 

O VESTE BUNA PENTRU TOTI CEI CU CREDITE ! ❗TOTI CEI CARORA LE-A CRESCUT RATA LA BANCA CU PESTE 50 % AVETI ACUM CEA MAI...

Publicată de Daniel Catalin Zamfir pe Marţi, 7 martie 2023

×
Subiecte în articol: rate credit
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close