Antena 3 CNN Economic eMAG anunta reduceri surpiza - TOP 10 electrocasnice si cu 1.200 de lei mai ieftine

eMAG anunta reduceri surpiza - TOP 10 electrocasnice si cu 1.200 de lei mai ieftine

eMAG anunta reduceri surpiza - TOP 10 electrocasnice si cu 1.200 de lei mai ieftine
29 Mar 2017   •   13:51
eMAG a lansat o campanie de reduceri surpriza. Astazi, de Ziua cumparaturilor online, mii de produse au reduceri eMAG ce ajung pana la 50%.
 
In campania de reduceri eMAG sunt incluse tablete, telefoane, laptopuri, electroasnice mari precum frigiderele si masinile de spalat, dar si electrocasnice mici, aspiratoare, haine, cosmetice sau bijuterii si genti.
 
eMAG – toate reducerile din campania Ziua cumparaturilor online sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am ales sa va recomandam 10 produse care au cele mai avantajoase reduceri eMAG:
 

eMAG – reduceri telefoane

 
1. Unul dintre telefoanele cu cele mai bune oferte in cadrul campaniei “Ziua cumparaturilor online” este telefonul mobil Allview P8 Energy Pro, Dual SIM, 64GB, 4G, care are o reducere de 40%. P8 Energy PRO este echipat cu un acumulator de 5020mAh care iti asigura pana la 2 zile de folosire intensa neintrerupta sau 3 zile la o utilizare ponderata. Totodata, tehnologia Fast Charging asigura durate record de incarcare. In doar 10 minute acumulatorul se incarca in proportie de 10%, energie suficienta pentru 22 de ore si jumatate de utilizare in Mod Extrem. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG – reduceri tablete

 
2. Laptopurile sunt si ele incluse in campania de reduceri eMAG. De exemplu, un laptop ASUS X550VX-XX017D cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ 2.60GHz, cu diagonala de 15,6 inchi, 8GB, 256GB SSD, are o reducere de 27%. Proiectat pentru multitasking si divertisment, laptopul Asus X550VX din seria X este un notebook practic pentru toti utilizatorii. Cu un design elegant, avand un finisaj in cercuri concentrice, seria X adauga o nota de rafinament si eleganta. De asemenea, profilul sau este cu 5% mai subtire decat seria anterioara. Pretul redus este AICI.

eMAG – reduceri televizoare

 
3. Pentru pasionatii de imagini limpezi precum cristalul, campania de reduceri eMAG “Ziua cumparaturilor online” este o ocazie excelenta pentru a achizitiona acel televizor 4K Ultra HD pe care si l-au dorit dintotdeauna. Astfel, televizor LED Smart Samsung, cu o diagonala generoasa de 101 cm, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.200 de lei. Ecranul UHD ofera imagini de 4 ori mai bogate in detalii decat cel Full HD. Pretul este AICI.
 
eMAG – toate reducerile din campania Ziua cumparaturilor online sunt AICI.

eMAG – reduceri combine frigorifice

 
4. In campania de reduceri eMAG sunt incluse si numeroase electrocasnice mari, iar unele dintre au pretul redus cu o treime. Dintre acestea face parte si combina frigorifica Arctic ANK305+, cu un volum mare de 291 de litri, clasa de eficienta energetica A+ si o inaltime de 181,4 cm. Produsa chiar aici, in Romania, combina are o reducere de 36% si poate fi achizitionata la un pret foarte avanatajos. Oferta este AICI.

eMAG – reduceri masini de spalat

 
5. Și, deoarece acum este perioada curateniei de primavara, si masinile de spalat se bucura de reduceri eMAG substantiale. De pilda, masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000, 6th Sense Colours, cu o capacitate de incarcare de 7 Kg, 1.000 RPM, are o reducere de 36%. Masina fabricata de Whirlpool, cea mai mare companie producatoare de electrocasnice din lume, face parte din cea mai eficienta clasa energetica (clasa A+++). Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – reduceri cuptoare si plite incorporabile

 
6. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Whirlpool electric, Grill, clasa A, din inox, și o plita incorporabila Whirlpool pe gaz, cu 4 arzatoare si aprindere electrica, din inox, are o reducere de 400 de lei. Cuptorul Whirlpool sunt super-izolat pentru a retine caldura, a economisi energie si a reduce durata gatitului. Pachetul promotional are o reducere de 400 de lei. Pretul este AICI.
 
eMAG – toate reducerile din campania Ziua cumparaturilor online sunt AICI.

eMAG – reduceri aragazuri

 
7. Un aragaz Beko, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, dispozitiv de siguranta plita, grill, rotisor, timer, 50 cm, din inox, are o reducere de 30%. Aragazul Beko este solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau pentru rumenirea la suprafata a alimentelor. Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – reduceri aspiratoare

 
8. Un alt produs inclus in campania de reduceri eMAG „Ziua cumparaturilor online” pe care vi-l prezentam este aspiratorul cu filtrare prin apa Hoover Hydropower HYP1630, 1.600W, Filtru Hepa. Aspiratorul reuneste doua tehnologii performante, filtru Cyclon pentru performanta la aspirare si filtrare prin apa, pentru performanta din punct de vedere al emisiilor de praf. Hidropower HYP1630 este recomandat persoanelor cu alergii la praf si acarieni. Aspiratorul are o reducere de 40%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – reduceri tablete

 
9. O tableta Samsung Galaxy Tab E T560, cu diagonala de 9,6 inchi, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB. Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 490 grame, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile il face sigur si confortabil. Tableta are o reducere de 25%. Pretul este AICI.

eMAG – reduceri plite incorporabile

 
10. Ultimul produs din campania de reduceri eMAG pe care vi-l recomandam pentru reducerea substantiala este plita incorporabila Whirlpool AKT 6414 NB, pe gaz, cu 4 arzatoare si aprindere electrica, din sticla neagra. Plita are o reducere de 35%, iar pretul este accesibil. Oferta este AICI.
 
eMAG – toate reducerile din campania Ziua cumparaturilor online sunt AICI.
 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close