Antena 3 CNN Economic eMAG incepe toamna in forta. 10 electrocasnice de gatit mai ieftine si cu 50%

eMAG incepe toamna in forta. 10 electrocasnice de gatit mai ieftine si cu 50%

eMAG incepe toamna in forta. 10 electrocasnice de gatit mai ieftine si cu 50%
04 Sep 2017   •   14:26
eMAG are reduceri eMAG foarte mari la acest inceput de toamna la electrocasnice de gatit.
 
eMAG reduceri electrocasnice de gatit – Toate ofertele sunt AICI.
 
Aragazele, plitele incorporabile, cuptoarele si hotele au reduceri care depasesc 50%. Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales cele mai interesante produse:
 

eMAG reduceri aragaze Samus

 
1. Un aragaz Samus SM 550 ABS, cu 4 arzatoare, siguranta plita + cuptor, cu 3 ani garantie, beneficiaza de o reducere de 44% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Aragazul beneficiaza de siguranta si are o capacitate de 52 de litri. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri aragaze Hansa

 
2. Cei care isi doresc un aragaz performant pot alege aragazul Hansa FCMX582509, cu 4 arzatoare, cuptor electric, grill, rotisor si aprindere electrica, inalt de 50 de cm. Aragazul are o reducere de 39% in campania de reduceri eMAG. Aragazul are o capacitate de 66 de litri. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aragaze Gorenje

 
3. Aragazul Gorenje GN51101AX, pe gaz, cu 4 arzatoare, cu un volum de 55 de litri, clasa A de eficienta energetica, are o reducere de 38% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la aragaze. Aragazul are un arzator mare, 2 standard si unul de rezerva. De asemenea, are gratar si beneficiaza de sisteme de siguranta (usa cuptorului este din email si este dubla si compacta). Pretul este AICI.

eMAG reduceri aragaze Zanussi

 
4. Aragazul mixt Zanussi ZCK552G1WA, cu 4 arzatoare pe gaz, cuptor electric, cu un volum de 56 de litri si o inaltime de 50 de cm, are o reducere de 37% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Acest aragaz nu este la fel de lat ca un aragaz standard pentru a facilita plasarea in orice loc din bucatarie, oferind totodata acelasi spatiu la interior si aceleasi functii de gatit. Cu o gama variata de optiuni de gatire, precum elemente de incalzire in partea superioara si inferioara, gratar si ventilator, acest cuptor multifunctional usureaza procesul de gatire ‒ indiferent de meniul preparat. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice de gatit – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri plite

 
5. Plita incorporabila rustica Zanussi ZGG66414MA, pe gaz, cu 4 arzatoare si aprindere electrica, are o reducere de 54%. Pe aceasta plita, panoul de comanda si indicatorul nivelului de putere sunt plasate in mod optim, chiar pe partea frontala. Indiferent daca sunteti dreptaci sau stangaci, comenzile pot fi accesate si utilizate la fel de usor. Functia de aprindere automata inseamna ca nu mai aveti nevoie de un aprinzator sau de chibrituri pentru plita, atunci cand doriti sa gatiti. Pur si simplu rotiti butonul pentru a da drumul la gaz si a-l aprinde dintr-o singura miscare usoara. Pretul este AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile

 
6. Plita incorporabila AEG HG694550XB, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica integrata, de 60 de cm, are o reducere de 53%. Arzatoarele rapide ale acestei plite gatesc cu 20% mai repede decat plitele normale pe gaz, iar suprafata eleganta si neteda se potriveste de minune cu design-ul oricarei bucatarii. Cu o suprafata lucioasa sub suportii din fonta si un cadru din otel inoxidabil in jurul zonei de gatit, aceasta plita aduce un plus de eleganta. Mai mult, se potriveste de minune in blat, formand, astfel, o suprafata de lucru elegant integrata. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice de gatit – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri pachete plita + cuptor

 
7. Un pachet promotional Pyramis SMARTLINE COMFORT SHELF, alcatuit dintr-un cuptor electric digital cu 5 functii, o plita cu gaz cu arzator wok si o hota, beneficiaza de o reducere de 43% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Multumita utilizarii tehnologiilor moderne si a posibilitatii oferirii diferitelor surse de alimentare, seturile Pyramis, compuse din cuptor electric si plita cu gaz, asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate.
 
Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice, nominalizeaza seturile Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru utilarea bucatariei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri plita + cuptor Pyramis

 
8. Un alt pachet Pyramis PYRECONOM, alcatuit dintr-un cuptor eletric cu 4 functii, clasa A de eficienta energetica, din inox si sticla neagra, si o plita pe gaz, cu gratare emailate, beneficiaza de o reducere de pret de 42% pe siteul emag.ro. Usile cu strat dublu de sticla sunt destinate asigurarii absolute a caldurii si drept urmare a economisirii de cantitati semnificative de energie. Stratul interior al usii este in totalitate din sticla si poate fi demontat si curatat cu usurinta. Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
9. Un cuptor electric Studio Casa, Milano, are o reducere de 42% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Cuptorul incorporabil beneficiaza de iluminarer, ventilatie de racire, rezistenta superioara si inferioara, grill electric, termostat, led indicator termostat, o tava si un gratar. Are volumul de 61 de litri si face parte din clasa de eficienta energetica A. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit

 
10. Ultima recomandare de pe lista noastra de electrocasnice pentru gatit este pachetul Pyramis SMARTLINE STYLE Silver Glass, alcatuit dintr-un cuptor electric 5 functii, o plita cu gaz si o hota telescopica, pachet ce beneficiaza de o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Pachetul este inclus intr-o oferta promotionala pe siteul emag.ro: cei care il cumpara primesc cadou o tigaie Olympia Trendy. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice de gatit – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close