Antena 3 CNN Economic eMAG lanseaza o campanie de reduceri-surpriza. TOP 10 electrocasnice si cu 50% mai ieftine

eMAG lanseaza o campanie de reduceri-surpriza. TOP 10 electrocasnice si cu 50% mai ieftine

eMAG lanseaza o campanie de reduceri-surpriza. TOP 10 electrocasnice si cu 50% mai ieftine
18 Apr 2017   •   14:20
eMAG a lansat astazi o mare campanie de reduceri eMAG la electrocasnice. In perioada 18 – 24 aprilie, aparatele electrocasnice precum frigiderele, combinele frigorifice, aspiratoarele, aragazele sau masinile de spalat au reduceri ce sar de 50%.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate reducerile sunt AICI.
 
Unele electrocasnice au reduceri chiar mai mari de 50-55%.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la electrocasnice si am ales 10 dintre cele mai atractive produse:
 

eMAG reduceri hote

 
1. O hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-160SS, putere de absorbtie 204 mc/h, 1 motor, 60 cm, din inox si metal vopsit, are o reducere de 23%. Hota are un consum annual de energie de 110 kWh și are două filtre metalice. Nivelul de zgomot maxim este de 67 dB. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat vase

 
2. Masina de spalat vase Beko DFN16210W, cu 12 seturi, 6 programe, clasa de eficienta energetica A+, 60 cm, este inclusa in campania de reduceri eMAG la electrocasnice si are o reducere de 31%. Masina de spalat are mai multe programe de spalare eficiente, printre care un program destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata. Secretul sau consta in folosirea apei la temperaturi ridicate pentru spalare si a unor cicluri suplimentare de clatire, inclusiv cu apa fierbinte. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri aspiratoare

 
3. Un aspirator fara sac Electrolux Z9930EL, 850W, 1,5 litri, cu turbo perie, tub telescopic din metal, MicroFiltru, poate fi cumparat acum la jumatate de pret. In cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice, acest aspirator are pretul cu 52% mai mic decat de obicei. Aspiratorul AeroPerformer™ Cyclonic impresioneaza cu puterea sa de aspirare si manevrarea usoara datorita noii sale duze performante si a sistemului ciclonic de circulatie a aerului. Pe langa acestea se adauga designul intuitiv care ofera o experienta placuta atunci cand aspirati. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde

 
4. Un alt produs inclus in campania de reduceri eMAG electrocasnice pe care vi-l recomandam este cuptorul cu microunde Gorenje MO17MW, 700 W, mecanic, cu o capacitate de 17 litri. Cuptorul are 6 niveluri de putere si usa ultra rece (UCD). Diametrul suportului este de 24,5 cm, iar greutate cuptorului de 10,5 kilograme. Pretul este redus cu 47% in aceasta perioada si poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice

 
5. Combina frigorifica Arctic ANK326B+, 295 de litri, clasa de eficienta energetica A+, cu inaltimea de 185,3 cm, are o reducere de 30%. Combina frigorifica ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Eco Buzz Avertizeaza sonor, in cazul neinchiderii sau inchiderii incorecte a usii. Astfel, poti preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului tau frigorific, dar si cresterea consumului de energie electrica. Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit, care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Pretul combinei frigorifice este AICI.

eMAG reduceri frigidere

 
6. Un frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 472 de litri, clasa de eficienta energetica A+, Full No Frost, inaltimea de 190 de cm, din inox, are o reducere de 30%. O buna igiena a frigiderului este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Combina foloseste Hygiene Advance, un tratament cu ioni de argint pentru peretii interiori ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta, ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor. Pretul combinei frigorifice este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Samsung

 
7. Masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, Eco Bubble, 1400 RPM, 8 kg, de 60 cm, are o reducere eMAG de 43%. Aceasta masina de spalat face parte din cea mai eficienta clasa de eficienta energetica: A+++. Noua masina de spalat Samsung foloseste tehnologia Eco Bubble. In interior se afla un generator unic de bule care dizolva detergentul complet si apoi injecteaza aer, producand un strat de spuma bogata. Chiar si la temperaturi mai scazute, aceasta spuma penetreaza mai rapid in tesaturi, curatand la fel de eficient ca si un ciclu de spalare cu apa calda. Rezultatul este o curatare delicata care economiseste pana la 70% energie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Whirlpool

 
8. Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000, 6th Sense Colours, 7 Kg, 1000 RPM, Clasa A+++, este inclusa in campania de reduceri eMAG si are un pret mai mic cu 36% decat de obicei. Aceasta masina de spalat rufe obtine performante optime chiar si la o temperatura joasa: indeparteaza cele mai dificile pete si face economii de pana la 40% din energie (diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C). Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
9. Un alt produs care are pretul mult redus in aceasta perioada este pachetul promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI64482, electric, cu display, grill, capacitate de 69 de litri, clasa de eficienta energetica A, din inox, si o plita incorporabila HANSA BHGI63112035, 4 arzatoare, gaz, aprindere electrica, sticla neagra. Pachetul inclus in campania de reduceri eMAG electrocasnice are o reducere de 480 de lei. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
10. Ultimul aparat electrocasnic ce a intrat pe lista noastra de recomandari este aragazul Zanussi ZCG210M1WA, pe gaz, cu 4 arzatoare, siguranta plita/cuptor, 50 cm. Aragazul are o reducere de 33%. Formatul sau ingust asigura potrivirea usoara in orice loc din bucatarie, insa ofera acelasi spatiu la interior si functii de gatit ca un aragaz standard. Daca esti genul de persoana care vrea sa faca lucrurile imediat, cand esti pregatita pentru a gati, atunci vei aprecia arzatorul de gaz cu flacara pura. Reduce timpul in care astepti incalzirea vasului pentru a putea incepe gatitul. Trebuie doar sa pornesti flacara si fiecare centimetru din oala sau tigaie incepe imediat sa se incalzeasca. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close