Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice si la 870 de lei de Stock Busters

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice si la 870 de lei de Stock Busters

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice si la 870 de lei de Stock Busters
17 Iul 2019   •   13:57

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada campania Stock Busters, care vine cu oferte excelente la combine frigorifice de diferite tipuri.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta de reduceri si am descoperit combine frigorifice la preturi excelente, chiar si de 870 de lei.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters Star Light

1. Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+, cu un volum de 268 de litri, Clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 170 de cm, de culoare alba, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters.

Combina frigorifica este prevazuta cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces.

Aparatul frigorific are un consum anual de energie de 257 kWh. Are usi reversibile si un nivel de zgomot de 40 dB.

De asemenea, combina are un compartiment pentru legume si fructe, un suport pentru oua si o tava pentru gheata.

Volumul net al frigiderului este de 184 de litri. Acesta are 4 rafturi din sticla in interior si 4 rafturi pe usa.

Congelatorul are un volum net de 84 de litri, 3 compartimente, sistem de dezghetare automat si o capacitate inghet de 4 kg / 24 de ore.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters Arctic

2. Combina frigorifica Arctic AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu o inaltimea de 181,4 cm, de culoare alba, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Combina are rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea sa chiar si in spatiile restranse. 

Fast Freeze Zone - Compartiment al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. 

Garden Fresh - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.

Clasa energetica A+ ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica.

Termostat Ajustabil - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters clasa A+

Rafturile ajustabile permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul pentru a avea spatiu suficient.
      
Mix Zone - Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. 
      
XXL Bottle - Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. 
      
Usi reversibile. Usile pot fi montate in functie de nevoile tale si de spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului frigorific.    
      
Rafturi Safety Glass - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters Daewoo

3. Combina frigorifica Daewoo RN-340W, cu un volum de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 176 de cm, de culoare alba, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Aparatele frigorifice Daewoo, cu clasa energetica A+, sunt perfect construite pentru un consum redus de energie. 

Usa reversibila - Aceasta optiune va facilita accesul la frigider, indiferent de locatia in care va fi amplasat frigiderul. Astfel veti putea opta pentru modul de deschidere al frigiderului: pe partea dreapta sau pe partea stanga. 

Nivel de zgomot redus - Nivelul de zgomot mai mic este asigurat atat de compresor cat si de ventiloator, ambele create pentru reducerea zgomotului. 

Rafturi din sticla rezistente - Datorita sticlei rezistente la greutati mai mari din care rafturile acestui frigider sunt realizate, puteti depozita o cantitate mai mare de alimente in frigider fara teama ca rafturile se vor deteliora. 

Compartimentul "Vegetable Case" va ofera un spatiu generos de depozitare a legumelor si fructelor, ajutandu-va sa le pastrati in stare proaspata pentru o perioada mai lunga de timp.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close