Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 electrocasnice de bucatarie ca sa gatesti cu bucurie

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de bucatarie ca sa gatesti cu bucurie

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de bucatarie ca sa gatesti cu bucurie
09 Ian 2019   •   15:44

eMAG reduceri electrocasnice. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la electrocasnice, inclusiv la cele de bucatarie.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

In campania Saptamana Electrocasnicelor sunt incluse aparate precum cuptoarele, plitele sau aragazele.

Iata cateva oferte foarte bune:

eMAG reduceri electrocasnice Arctic

1. Un pachet alcătuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH, electric, cu timer, curatare Aqua Drop Clean, cu un volum de 71 de litri, clasa A de eficienta energetica, de culoare neagra, si o plita incorporabila Arctic ARSGN64120SL, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata din sticla neagra, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie.

Cuptorul ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti produsul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.

Capacitatea acestuia este mare si iti permite prepararea concomitenta a mai multor retete. 

eMAG reduceri electrocasnice – cuptoare si plite

De asemenea, cuptorul are si numeroase functii speciale ce simplifica gatitul traditional. 

Aqua Drop Clean permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. 

Timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Astfel iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate. 

Functia Static ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile.

Functia Grill permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri electrocasnice Beko

2. Un alt set care ne-a atras atentia este alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Beko BSE22130X, multifunctional, cu timer, cu un volum de 71 de litri, clasa A de eficienta energetica, fabricat din inox, si o plita incorporabila Beko HIAG64223SX, pe gaz, cu 4 arzatoare, fabricata tot din inox.

Setul beneficiaza de o reducere de 28% in cadrul campaniei eMAG reduceri electrocasnice.

Incapator si usor de utilizat, cuptorul incorporabil Beko BIC22100X este perfect pentru bucataria in care tu iti vei pune in practica retetele dorite. Volumul extins al acestui model ii permite ca, la dimensiuni standard, sa ofere un spatiu superior de gatire si depozitare. In plus, cuptorul este dotat si cu sistem Grill, solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui si pentru rumenirea la suprafata a alimentelor. 

eMAG reduceri electrocasnice – cuptoare 

Grill-ul este solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor. 

In schimb, Low Grill-ul este functia ideala pentru a gati o cantitate redusa de mancare, cum ar fi chipsuri sau toast-uri. Functia de low grill activeaza doar mijlocul partii superioare a elementului de incalzire. Asadar, energia este utilizata mult mai eficient. 

Functia de incalzire inferioara permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Este perfecta pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara. 

O alta functie a cuptorului este cea de gatire conventionala: elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, a foietajelor fine sau a biscuitilor. 

eMAG reduceri electrocasnice - plite

Iluminarea cuptorului permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii. 

Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola. 

In ceea ce priveste plita incorporabila Beko, arzatoarele sale sunt cu pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, iar sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. 

Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat un arzator obisnuit. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice Heinner

3. Daca preferati un aragaz in locul unui set compus din plita plus cuptor, atunci va recomandam aragazul Heinner HFSC-S50SW, cu 4 arzatoare, cu dispozitiv siguranta, 50 X 50, de culoare alba, ce are o reducere de 20% in campania eMAG reduceri electrocasnice.

Sistemul de siguranta va opri alimentarea cu gaz a plitei in cazul intreruperii accidentale a flacarii. Dupa aprinderea arzatorului, se mentine apasat butonul timp de aproximativ 5-10 secunde pentru a permite functionarea corecta a dispozitivului. Daca dispozitivul de siguranta nu s-a incalzit suficient, arzatorul se poate stinge atunci cand butonul este eliberat.

eMAG reduceri electrocasnice - aragaze

Aragazul are un capac metalic, iar usa cuptorului are geam dublu.

Dimensiunile sale sunt potrivite si pentru bucatariile mici: formatul ingurst, de 49.8 x 50 x 86 cm, faciliteaza plasarea in orice loc din bucatarie, insa aragazul are aceleasi functii de gatit cu care te-ai obisnuit.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close