Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 electrocasnice de bucatarie ca sa obtii masa perfecta de Pasti

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de bucatarie ca sa obtii masa perfecta de Pasti

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de bucatarie ca sa obtii masa perfecta de Pasti
26 Mar 2019   •   15:14

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie. A ramas mai putin de o luna pana la Pasti, asa ca daca ati inceput sa va ganditi la ce anume veti gati de sarbatori, puteti arunca o privire si pe ofertele de pe emag.ro, unde veti gasi o multime de reduceri la electrocasnice mici de gatit.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

In oferta sunt incluse electrocasnice precum roboti de bucatarie, mixere, masini de tocat, blendere, storcatoare sau multicookere.

Unele produse au reduceri de pana la 65%.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – roboti de bucatarie

1. Un robot de bucatarie Tefal Wizzo QB307538, de 700 de W, cu un volum de 4 litri, functie pulse, mixer, carlig pentru aluat, de culoare rosie, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit.

Cu ajutorul setului pentru patiserie ce include telul cu tehnologie patentata Flex Whisk succesul este garantat. De acum prepararea de biscuiti, pizza, prajituri sau torturi nu va mai reprezenta un secret pentru tine. Retetele pe care ti-ai dorit mereu sa le prepari dar nu ai indraznit niciodata vor deveni floare la ureche. Datorita deschiderii frontale si a pozitionarii butoanelor, nu va mai fi nevoie sa cauti comenzile imprejurul aparatului. Datorita designului sau inteligent robotul de bucatarie Wizzo se potriveste perfect in orice bucatarie. 

Puternic si versatil, Wizzo este partenerul ideal in bucatarie pentru a prepara deserturile preferate in fiecare zi: fursecuri, mousse de ciocolata, briose.

Cu un design special conceput, telul Flex ajunge cu usurinta pana la baza bolului, astfel incat toate ingredientele sunt rapid amestecate si capata o textura fina si pufoasa.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – roboti de bucatarie Tefal

Rotatia planetara asigura rezultate rapide si texturi fine si omogene. Poti prepara pana la 40 de briose sau chiar 3 aluaturi mari de pizza datorita bolului cu o capacitate de 4 litri.

Robotul de bucatarie framanta, amesteca si bate cu setul de ustensile de patiserie perfecte pentru utilizare zilnica: carlig de framantat pentru aluaturi grele, mixer, tel Flex.

Are o gama completa de accesorii de calitate pentru preparate savuroase si variate: blender, tocator/feliator, masina de tocat, accesorii pentru radere si feliere. 

- Robotul de bucatarie Wizzo, bol cu o capacitate de 4 L din inox si protectie impotriva stropilor;
- Design compact, cu utilizare frontala, usor de folosit;
- Miscare planetara pentru rezultate optime de mixare;
- Tehnologie patentata Flex Whisk pentru o mixare perfecta;
- Set pentru patiserie: tel cu o tehnologie patentata Flex Wisk pentru preparate usoare, accesoriu din plastic pentru aluaturi pentru patiserie, carlig din inox pentru aluaturi dense;
- 4 trepte de viteza si functie pulse pentru un control total asupra aparatului;
- Rapid si puernic: 700 W. 

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – Tefal

Gratie tehnologiei Flex incorporate in tel si formei speciale, cu Wizzo poti bate albusuri foarte pufoase si aerate, chiar pornind de la un ou. 

Posibilitatea de utilizare frontala a robotului face ca Wizzo sa fie usor de manevrat si datorita designului sau inteligent produsul de potriveste perfect in orice bucatarie. 

Datorita miscarii planetare, accesoriile pentru patiserie si telul acopera toata suprafata bolului pentru rezultate de mixare omogene. 

Set pentru patiserie:

-tel cu o tehnologie patentata Flex Wisk pentru preparate usoare;
-accesoriu din plastic pentru aluaturi pentru patiserie;
-carlig din inox pentru aluaturi dense. Bol din inox cu design elegant

Wizzo este prevazut cu un bol din inox cu o capacitate de 4 litri cu protectie impotriva stropilor, perfect pentru a gati pentru intreaga familie. Poti prepara pana la 40 de briose sau 3 pizza (cu un diametru de 28 cm, cu blat gros) pentru a-ti incanta familia si prietenii.

Capacitate aluat de paine: 0,8 kg.
Capacitate aluat de prajituri: 2,7 kg.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – masini de tocat

2. Masina de tocat Star-Light MG-160BV, 1800W, 1.6kg/min., cu accesoriu de rosii/carnati, maruntire legume/fructe, cutit din inox, de culoare neagra/argintie, are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie.

Daca v-ati saturat de masina de tocat traditionala, al carei maner era incomod si care toaca greu sau aproape ineficient, masina de tocat Star-Light MG-160BV este ceea ce cautati. 

Puteti sa va preparati amestecul de carne, legume sau fructe dorit doar apasand pe un buton. Nu veti mai avea nevoie sa cumparati sucurile de legume din comert.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – masini de tocat Star-Light

Cele trei site de taiere va vor ajuta sa tocati carnea in functie de marimea dorita, iar accesoriile pentru sucul de tomate va vor ajuta sa realizati sucuri delicioase din rosii proaspete.

Datorita motorului puternic de 1800 W aceasta masina de tocat va asigura un ritm de tocare constant, fara a se bloca. Functia “reverse” este utila in cazul in care vreti sa tocati bucati de carne cu tesut mai dur, care se pot prinde in cutitul tocatorului. Este dotata cu o gama larga de accesorii, cu ajutorul carora puteti realiza carnati, chiftele, sucuri de tomate.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – mixere Studio Casa

3. Un mixer vertical 4 in 1 Cooking Expert de la Studio Casa SC1815, cu o putere de 600 W, 0,7 litri, de culoare neagra, din inox, are o reducere de 65% in campania eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie.

Caracteristici:

-Putere 600W;
-Viteze multiple;
-Picior detasabil din inox pentru curatare usoara;
-Sistem cutite revolutionar din inox;
-Minitocator;
-Tel inclus;
-Vas pentru masurare, amestecare si depozitare (0.7 l).

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close