Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 laptopuri excelente sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 laptopuri excelente sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 laptopuri excelente sub 1.000 de lei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Iun 2019   •   15:13

eMAG reduceri laptopuri. Magazinul online emag.ro are reduceri importante la laptopuri de la diferite branduri, ca de exemplu Lenovo, ASUS sau HP.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 laptopuri bune care au preturi excelente, de sub 1.000 de lei.

eMAG reduceri laptopuri Lenovo

1. Laptopul ultraportabil Lenovo IdeaPad S130-11IGM cu procesor Intel® Celeron® N4000 pana la 2.60 GHz, cu o diagonala de 11,6 inchi, 2GB, 32GB eMMC, Microsoft Windows 10 S, Blizzard White, are o reducere de 13% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Cumpararea unui laptop este o oportunitate de a creste. Vrei ca ceea ce cumperi sa dureze ani de zile. De aceea producatorul a conceput Ideapad S130 cu un finisaj special de protectie pentru a va proteja impotriva uzurii, precum si cu detaliile de cauciuc de jos pentru a mentine lucrurile calme si racoroase.

Cu o durata de viata de pana la 8 ore, puteti conta pe cand sunteti in miscare. Va puteti pune baza in baterie in timp ce sunteti in oras. 

eMAG reduceri laptopuri IdeaPad

In plus, cu acest laptop puteti sa uitati de disconfortul ochilor. Fie ca vizionati un videoclip, fie ca scrieti o lucrare dimineata, va fi extrem de clar pe Ideapad S130. Ecranul sau LCD de 11 inchi are o rezolutie HD.

Laptopul este subtire si usor de transportat. La doar 1,15 kg, Ideapad S130 ultraslim este excelent pentru utilizare in miscare. Daca il puneti in geanta si porniti la drum abia observati ca este cu dumneavoastra.

Porturi:
1. Conector pentru cablul de alimentare
2. USB 3.0
3. HDMI
4. USB 3.1 Type-C ™
5 . Butonul Novo
6. microSD cititor de carduri
7. Conector audio combo
8. USB 3.0 

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta. Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. 

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar. Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri ASUS

2. Laptopul ASUS X540MA-GO207 cu procesor Intel® Celeron® N4000 pana la 2.60 GHz, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, Intel® UHD Graphics 600, Endless OS, Chocolate Black, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Laptop-urile din Seria ASUS X540 sunt echipate cu cele mai recente procesoare, pentru un nivel foarte bun de performanta in orice situatie. Dotate cu un controller avansat pentru modulele de memorie, 4GB de memorie RAM, X540 este platforma ideala pentru utilizarea zilnica. 

O combinatie de componente hardware, software, si optimizare atenta, tehnologia SonicMaster a fost dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. Un codec profesionist asigura o performanta sonora cu un nivel de precizie foarte ridicat, un amplificator optimizat permite redarea sunetului la un volum superior, in timp ce difuzoarele si camerele de rezonanta mai largi suporta un sunet mai puternic si bass mai profund. 

Elementele suplimentare de procesare a semnalului audio ajuta la optimizarea performantelor componentelor hardware, filtrand zgomotul si imbunatatind claritatea audio astfel incat sa va puteti bucura de un sunet de o claritate exceptionala pe modelele voastre din Seria X. 

eMAG reduceri laptopuri ieftine

Designul special al difuzoarelor pentru sunet de calitate superioara X540 este echipat cu difuzoare rotunde ce maximizeaza fiecare milimetru cubic disponibil in carcasa pentru a va oferi un nivel mai bun de performanta la frecvente joase, cat si zgomot redus. Camera de rezonanta de dimensiuni mari (19.4cc) ofera un bass mai bun si o claritate sonora excelenta. 

Optimizarea Sonora cu AudioWizard AudioWizard va ajuta sa optimizati sunetul cu ajutorul a cinci moduri de auditie pre-setate. Modul Muzica va aduce melodiile favorite la viata, in timp ce modul Filme va ofera un sunet de calitate cinematografica. Modul de Inregistrare optimizeaza setarile pentru ca voi sa beneficiati de o calitate excelenta a inregistrarilor. Modul pentru Jocuri va ajuta sa luati parte la actiunea de pe ecran, in timp ce modul Voce asigura un nivel ridicate de claritate in dialoguri. 

Designul Ultra-Subtire ASUS X540 este echipat cu o carcasa solida si usoara, ce cantareste doar 2 kg – fiind solutia ideala pentru utilizare portabila.

Tehnologia exclusiva ASUS Splendid include un sistem de corectie a temperaturii de culoare, ce permite reproducerea unei palete de culori mai bogate si profunde. Aceasta dispune de patru moduri de afisare vizuale, ce pot fi accesate printr-o singura apasare de buton. 

Modul Culori Puternice optimizeaza contrastul pentru vizualizarea de fotografii sau urmarirea de clipuri video si filme; Modul Eye Care reduce nivelul de intensitate al luminii albastre si este ideal pentru citit pe perioade lungi de timp. 

eMAG reduceri laptopuri cu diagonala mare

Modul Normal a fost optimizat pentru sarcini de utilizare zilnica; in timp ce Modul Manual este utilizat pentru ajustari avansate ale culorilor.

Majoritatea panourilor LED emit lumina albastra – principala cauza a problemelor retinei si a fenomenului de degenerare maculara. Modul ASUS Eye Care reduce in mod eficient nivelul de lumina albastra cu 33%, oferind astfel un nivel ridicat de confort la citire si protejandu-va impotriva oboselii ochilor sau a altor probleme ce pot aparea. 

Tastarea este mai confortabila ca niciodata cu ajutorul tastaturii complete de tip chiclet, fabricata dintr-o singura bucata. Un proces imbunatatit de asamblare face posibila atingerea unei curse de doar 1.8mm pentru taste si minimalizarea fenomenului de ”plutire” al acestora, pentru o experienta de tastare mult mai solida. 

Laptopul va fi rece chiar si dupa ore intregi de utilizare. Tehnologia ASUS IceCool le ofera modelelor din Seria X un design intern unic ce rezolva problemele de confort cauzate de supraincalzire prin prevenirea acumularii nedorite de caldura in zona suportului pentru palme. Aceasta pastreaza o temperatura de 28°C - 35°C la suprafata suportului pentru palme – semnificativ mai mica decat temperatura normala a corpului uman. Aceasta structura interna exclusiva plaseaza componentele generatoare de caldura la distanta maxima fata de punctul de interactiune cu utilizatorul si, prin utilizarea sistemului performant de racire cu radiatoare si orificii de aerisire, va ofera un nivel ridicat de confort chiar si in cazul utilizarii pe termen lung.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri HP

3. Laptopul HP 15-ra060nq cu procesor Intel® Celeron® N3060 pana la 2.48 GHz, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics 400, FreeDOS, de culoare neagra, are o reducere de 16% in campania eMAG reduceri laptopuri.

Cu acest laptop veti obtinete zilnic un randament ridicat. Este un laptop elegant, creat pentru a va mentine conectat si a va permite sa detineti controlul asupra activitatilor zilnice. Beneficiind de performante fiabile si de un acumulator cu durata mare de viata, este simplu sa navigati, sa transmiteti si sa fiti conectat cu ceea ce conteaza cel mai mult.

Cele mai recente procesoare Intel va garanteaza performantele fiabile de care aveti nevoie pentru lucru si divertisment. 

eMAG reduceri laptopuri cu procesoare Intel

Bucurati-va de divertisment si ramaneti conectat cu prietenii si familia, gratie unui afisaj bogat, HD sau Full HD la anumite modele si unei camere HD la anumite modele. In plus, stocati cu usurinta si va bucurati de muzica, filmele si fotografiile preferate.

Fiind frumos conceput, atat in interior, cat si la exterior, acest laptop HP cu diagonala de 39,6 cm (15,6 inchi) se potriveste perfect cu stilul dumneavoastra de viata. Modelele vesele, texturile unice si balamaua placata cu crom (la anumite modele) adauga un strop de culoare fiecarei zile.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close