Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe excelente sub 850 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe excelente sub 850 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe excelente sub 850 de lei
04 Aug 2020   •   12:23

eMAG reduceri masini de spalat rufe. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la masini de spalat rufe. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit 3 masini de spalat rufe foarte performante si eficiente, din clasa A++ de eficienta energetica, ce costa fiecare sub 850 de lei.

eMAG reduceri masini de spalat rufe clasa ++

1. Masina de spalat rufe Star-Light WMV-510A++, 5 kg, 1000 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe. Ea beneficiaza si de livrare gratuita pana in casa.

Pretul este AICI.

Contine 15 programe - Concepute special pentru nevoile tale de zi cu zi pentru a proteja tesatura si a curata in profunzime cele mai murdare rufe. Printre ele amintim: programul Rufe Delicate, Lana, Bumbac, Sintetice etc.    
 
Capacitate mare – 5 Kg - Masina de spalat Star-Light WMV-510A++ are o capacitate de 5 kg, ceea ce ii confera avantajul de a putea spala intr-o singura “mana” un volum consistent de rufe, economisind astfel timpul si energia folosite pentru o a doua spalare.
 
Aflata in categoria A++, masina de spalat rufe Star-Light functioneaza la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste eficienta consumului energetic, spalarea si respectiv uscarea rufelor. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe Star-Light

Pe afisajul electronic LED puteti vizualiza temperatura de spalare a masinii dumneavoastra, numarul de rotatii pe minut (viteza de centrifugare), timpul ramas pana la finalizarea programului, daca usa masinii este blocata sau nu, functiile auxiliare selectate si pozitia actuala in cadrul programului.    
 
Baby Wash - Acest program a fost conceput special pentru bebelusul tau si cuprinde o clatire suplimentara ce confera mai multa curatenie hainelor bebelusului tau pentru a-i proteja pielea.    
 
Bumbac - Este recomandat pentru spalarea hainelor persoanelor cu alergii ale pielii sau bebelusilor. Acesta imbunatateste efectele de spalare si mareste timpul suplimentar de spalare.    
 
Programul “Lana” - Program usor de folosit destinat tesaturilor delicate precum cele din lana. Acesta iti curata hainele delicate din lana protejand totodata si tesatura fina.    
 
Temporizatorul ne ajuta sa programam inceperea programului selectat, in intervalul orar convenabil, astfel incat dupa selectarea acestuia, masina va porni singura la ora programata.    

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Heinner

2. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080E, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb, are o reducere de 20% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Caracteristici principale:

Clasa energetica: A+
Capacitate: 5 kg
Viteza stoarcere: 800rpm

Caracteristici:

23 programe de spalare
Program rapid: 15, 30, 45 min
Functie “Finalizare program in: 3H, 6H, 9H”
Functie blocare acces copii
Functie operare silentioasa
Sistem detectare spuma
Blocare automata a usii
Incarcare frontala

Specificatii:

Dimensiuni (WxDxH): 59.5x47x85 cm
Putere: 1950W
Nivel de zgomot la spalare: 59 dB
Nivel de zgomot la stoarcere: 74 dB

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Starcrest

3. Masina de spalat rufe Starcrest SWM-610WH++, 6 KG, 1000 RPM, Clasa A++, 15 programe, Functii start intarziat, antialergic, antisifonare, Panou lb romana, Alb, are o reducere de 15% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Clasa energetica A++ - Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest produs face parte din clasa A++. Aceasta  inseamna ca vei economisi garantat pe termen lung. Factura ta la electricitate  va fi mult mai mica, si in acelasi timp vei avea grija si de ceilalti din jurul tau.

Capacitate de incarcare 6 kg, solutia optima pentru cei care spala mai rar.   

 Cu o gama larga de programe, poti selecta un ciclu de spalare pentru diferite tipuri de haine, pentru a raspunde nevoilor tale. Programele includ:
 
Centrifugare – O functie elementara care extrage apa suplimentara din haine si ajuta la uscarea mai rapida.
 
Sport – Un program potrivit pentru spalarea intensiva a echipamentului sportiv.
 
Zilnic 60 min – Un program ideal pentru utilizarea de zi cu zi, cu o terminare mai rapida. 

Rapid 15' – Functia super rapida iti ofera posibilitatea de a trece prin mai multe incarcaturi pe parcursul zilei, si sa salvezi din timpul tau pretios. Este cel mai potrivit pentru haine usor murdare.
 
Bumbac 40° - O spalare a hainelor din bumbac sigura, chiar si atunci cand tesatura este delicata.
 
Bumbac 90° -  O spalare a hainelor din bumbac care necesita o igienizare intensa.

eMAG reduceri masini de spalat rufe ieftine

Eco 20 – O functie eficienta pentru rufele care nu au nevoie de temperaturi ridicate de spalare, dar eficienta si din punct de vedere al consumului si al mediului inconjurator.
 
Bumbac – Potrivit pentru rufele care necesita o spalare intensiva.

Bumbac Eco - Un program eficient din punct de vedere al consumului de apa si energie pentru rufele din bumbac.

Delicate – Cu acest program ai posibilitatea sa pastrezi culoarea si calitatea  tesaturilor fine. 

Sintetice – Program pentru materialele care nu necesita o spalare intensiva, precum cele din material sintetic.
 
Lana – Un program conceput pentru a asigura cel mai inalt nivel de ingrijire a articolelor tale din lana. Spala hainele din lana acum in siguranta, fara a le deterioara, si bucura-te de ele pentru un timp indelungat.

Mixt – Programul mixt ofera posibilitatea de a combina rufe din materiale  diferite in acelasi ciclu de spalare.

eMAG reduceri masini de spalat rufe eficiente

Camasi – Un program dedicat camasilor tale, ca ele sa arate perfect mereu. 

Clatire – O functie de clatire a rufele suplimentar, pentru a obtine rezultate imbunatatite. In special utila pentru persoanele cu pielea sensibila. 

Functia Start-intarziat este potrivita pentru persoanele organizate. Iti ofera flexibilitate si comoditate maxima, tu decizi cand doresti sa inceapa programul. Seteaza spalarea la momentul cel mai convenabil pentru tine.

Ai grija de membrii familiei cu pielea sensibila. Functia antialergic ajuta la uciderea microbilor, indeparteaza urmele de detergent, si igienizeaza rufele mai bine. Eficace si pentru hainele bebelusilor.

Panou comanda in limba romana - Usor si clar de inteles, masina de spalat StarCrest este personalizata pentru tine cu panoul de comanda in limba romana. O intelegere mai rapida, clara, dar si exacta.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

 

Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close