Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 roboti de bucatarie exceptionali, pentru un inceput de toamna in forta

eMAG reduceri. 3 roboti de bucatarie exceptionali, pentru un inceput de toamna in forta

eMAG reduceri. 3 roboti de bucatarie exceptionali, pentru un inceput de toamna in forta
05 Sep 2019   •   13:37

eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie. A venit toamna, iar bucatariile incep sa se umple de mirosul innebunitor al preparatelor traditionale din legumele si fructele de sezon. 

emag.ro vine in ajutorul pasionatilor de gatit cu reduceri excelente la roboti de bucatarie.

eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

Multi roboti de bucatarie au reduceri chiar si de o treime din pret. Am analizat oferta si am ales cateva produse foarte performante, dar care au preturi atractive.

eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie Bosch

1. Un robot de bucatarie Bosch MCM42024, cu o putere de 800 W, 35 functii, vas de 1 kg, blender de 1,25 litri, accesorii pentru razuire/feliere, storcator de citrice, de culoare rosie, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie.

Conexiunea universala se potriveste tuturor atasamentelor si este extrem de practica, asigurand un nivel ridicat de functionalitate si confort. De asemenea, ofera un design compact si atractiv. 

Te ajuta la aproape orice, facand multe din sarcini mai usoare. Robotul de bucatarie compact toaca ceapa, nuci si branza Parmesan. Acesta taie, feliaza, mixeaza, face piureuri si amesteca aluaturi, bate frisca si are multe alte functii impresionante.

Accesoriile utilizate frecvent sunt stocate intr-un sertar integrat in aparat. O solutie care este atat inteligenta, cat si convenabila, deoarece tot ceea ce aveti nevoie este intotdeauna in acelasi loc: aranjat si gata de manevrat. 

eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie ieftini

Puterea este impresionanta datorita motorului de 800 de wati. Modul de gatit creativ si ambitios este acum mai usor ca niciodata cu puterea de 800 W si numeroase trepte de viteza. Aceste caracteristici asigura, de asemenea, performante impresionante si la procesarea unei varietati mari de aluaturi. 

Cu o viteza variabila, cu indicator LED, precum si cu o functie pentru maruntirea cuburilor de gheata si o functie impuls care actioneaza intermitent (de exemplu, la maruntirea cuburilor de gheata), nimic nu poate fi mai usor. 

Datorita sistemului de blocare a capacului de pe bolul de mixare din plastic si corpul robotului, se garanteaza siguranta maxima in orice moment in timpul functionarii robotului de bucatarie compact.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie Tefal

2. Un robot de bucatarie Tefal Masterchef Grande QB813D38, de 1500 W, cu 8 viteze, un bol de 6,7 litri, 6 accesorii, de culoare argintie, are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie.

Masterchef Grande te scoate din rutina zilnica: macaroane, tarta cu lamaie si bezea, pavlova, mini prajituri cu crema, tort.

Datorita motorului puternic de 1500 de W si a celor 3 accesorii de patiserie turnate sub presiune, Masterchef Grande te ajuta sa-ti depasesti limitele si sa prepari pana si cele mai sofisticate retete cu usurinta, la fel ca si pe cele simple. 

Prepara pana la 2,6 kg de amestec de tort sau 60 de portii de briose si 2,2 kg de aluat de paine sau 10 portii de aluat de pizza dintr-o singura miscare datorita capacitatii maxime de 6,7 kg. 

Prepara mese copioase la tine acasa datorita accesoriilor incluse in pachet: blender din sticla, masina de tocat carne si procesor de alimente.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie Philips

3. Un robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00, de 1.300 W, bol de 3,4 litri, blender de 2,2 litri, storcator de fructe si legume, cu 12 viteze + Pulse, fabricat din inox, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri electrocasnice de bucatarie.

Tehnologia PowerChop este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri.

Bolul de 3,4 litri si vasul de blender de 2,2 litri pentru portii dimensionate - Bolul XL permite procesarea unor volume maxime dintr-o miscare, de exemplu pana la 7 portii de supa, 7 albusuri, 1,7 kg de aluat. In plus, blenderul de 2,2 litri creeaza usor pana la 5 portii de smoothie dintr-o miscare. 

Noua spirala metalica inovatoare pentru aluat - Impreuna cu motorul puternic, aceasta spirala metalica pentru aluat formeaza rapid o bila de aluat din ingredientele dumneavoastra. Odata aluatul format, spirala inovatoare pentru aluat amesteca aluatul cu forta si puterea corecte pentru a va permite sa faceti cea mai gustoasa paine. 

Tel metalic, dublu, in forma de balon - Telul metalic dublu in forma de balon impreuna cu butonul cu o singura apasare automata creeaza albusuri pufoase (o crestere a volumului de pana la 600%) si frisca perfecta (o crestere a volumului de pana la 200%). Crearea deserturilor delicioase nu a fost niciodata mai usoara. 

Buton rotativ placat cu crom - Pentru cele mai bune performante, ajustati butonul rotativ placat cu crom la viteza corespunzatoare marcata pe accesoriu. 

Modul Pulse ofera control sporit pentru amestecare si tocare rapida. 

eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie la oferta

Butoane automate cu o singura atingere - In plus fata de cele 12 viteze manuale + controlul pulsatil, acest robot de bucatarie Avance este prevazut cu 3 butoane cu o singura apasare automata. Pentru a le selecta, doar comutati butonul rotativ la pozitia „ON” si apasati butonul cu o singura apasare automata. Motorul seteaza apoi automat viteza corecta si functiile pulsatile automate pentru cele mai bune rezultate. 

Tub de alimentare XL+ Tubul de alimentare XL+ preia fructele si legumele intregi, astfel incat nu mai este nevoie sa le taiati in prealabil. 

Storcator centrifugal cu 6 pahare - Acest robot de bucatarie include un accesoriu profesional pentru sucuri. Datorita unui tub de alimentare foarte mare si filtrului mare cu sita metalica patentat poate stoarce cu pana la 200% mai repede comparativ cu alte accesorii pentru sucuri. 

Filtrul cu microsita patentat, din otel inoxidabil, stoarce fiecare picatura pentru a va oferi mai mult suc. Si datorita designului ergonomic, se curata si se depoziteaza mai repede. 

Acest robot de bucatarie este dotat cu o gama suplimentara de 4 discuri din otel inoxidabil: 1 disc reversibil de radere (fina si mare) pentru toate tipurile de legume, 1 disc de granulare pentru cartofi si branza, 1 disc de feliere Julienne pentru fasii subtiri de legume si 1 disc pentru cartofi prajiti pentru fasii groase de cartofi.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice si roboti de bucatarie – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close