Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD reduse si cu 46% de Crazy Days

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD reduse si cu 46% de Crazy Days

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD reduse si cu 46% de Crazy Days
02 Feb 2020   •   13:09

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro desfasoara pana in data de 9 februarie campania Crazy Days, care vine cu oferte excelente la o multime de electronice, inclusiv la televizoare.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat lista de oferte si am descoperit televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD cu diagonala mare ce au reduceri de aproape jumatate din pret.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Days - QLED

1. Televizorul QLED Smart Samsung, 123 cm, 49Q60RA, 4K Ultra HD, are o reducere de 46% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Days.

Pretul este AICI.

Cu ajutorul tehnologiei inovative Quantum Dot, televizoarele QLED redau culorile la un volum de 100%, oferind culori vibrante atat in scenele intunecate cat si in cele luminoase. 

Totul devine foarte real pe un ecran mai mare. Vei fi in mijlocul actiunii, traind fiecare faza a meciului si simtind explozia tribunelor. 

Nu lasa intarzierile de procesare sa te incetineasca! Folosind tehnologia FreeSync (VRR), QLED reduce intreruperile de imagine si iti ofera toate avantajele pentru a castiga. Fii pregatit pentru victorii epice, cu viteza oferita de QLED.

Dynamic Black Equalizer iti ofera o vizibilitate mai buna pentru imaginile intunecate si analizeaza in detaliu scenele pentru a optimiza calitatea imaginii. Imbunatateste chiar si sunetul, pentru a te lasa absorbit de joc.

Descopera puterea procesorului Quantum 4K. Foloseste propriul algoritm de upsaling pentru a afisa imagini mai clare, si in acelasi timp adapteaza luminozitatea si sunetul la incaperea ta. Procesorul QLED converteste imaginile la rezolutie maxima pentru a-ti oferi o experienta minunata. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Days – Smart Samsung 

Cu AI Upscaling vezi cele mai mici detalii. QLED foloseste machine learning pentru a reduce zgomotul de imagine, a evidentia detalii si pentru a defini conturul imaginilor sau textului. Acum te poti bucura de continut la o rezolutie aproape 4K.

Ambianta camerei tale se poate schimba, iar televizorul trebuie sa se adapteze. Modul Inteligent al televizorului adapteaza luminozitatea si volumul. Poate adapta chiar si sunetul pentru a se potrivi continutul TV, precum amplificarea dialogului sau evidentierea vocii solistului in concert.

Aspectul televizorului nu ar trebui sa iti preia atentia de la imagine. Designul minimalist are la baza o rama subtire care-ti mentine atentia asupra imaginii. 

Modul Ambient transforma televizorul intr-un obiect de decor, perfect asortat casei tale. In locul unui ecran negru, vei vedea imagini importante care se potrivesc stilului tau de viata. 

Televizorul dispune si de o iluminare speciala, pentru ocazii speciale. Selecteaza dintr-o varietate de optiuni, precum neon, si joaca-te putin cu decorul tau. 

Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele si senzorii IoT. Poti aprinde lumina, verifica frigiderul si chiar sa controlezi aspiratorul inteligent. Mai multe conexiuni

QLED functioneaza impreuna cu Apple pentru prima data. Cu AirPlay 2 integrat poti face streaming sau sharing de continut continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul QLED.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Days - Philips

2. Televizorul LED Smart Philips, 126 cm, 50PUS6804/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Days. 

Pretul este AICI.

Cu Philips Ambilight, filmele si jocurile sunt mai captivante. Muzica primeste un spectacol de lumini. Iar ecranul va parea mai mare decat este. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiecteaza culorile de pe ecran pe pereti si in camera, in timp real. Obtii iluminare ambientala perfect sincronizata. 

Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna glorios si realist. Fie ca este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate si culoare care reflecta intentiile initiale ale regizorului. Si asculti un sunet spatios cu claritate, detalii si profunzime.

Televizorul Philips este pregatit sa profite la maximum de formatul video HDR10+. Nivelurile de contrast, culoare si luminozitate sunt reglate de la un cadru la altul. Indiferent daca este vorba de un serial care nu trebuie pierdut sau de o noua superproductie, umbrele vor fi mai adanci. Suprafetele luminoase vor straluci. Culorile vor fi mai fidele.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Days cu diagonala mare

SAPHI este un sistem de operare rapid si intuitiv prin care utilizarea Philips Smart TV devine o adevarata placere. Beneficiezi de o calitate deosebita a imaginii si de acces printr-un singur buton la un meniu clar pe baza de pictograme. Operezi televizorul cu usurinta si navighezi rapid la aplicatii Philips Smart TV populare, inclusiv YouTube, Netflix si altele.

Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, Ultra HD iti aduce ecranul la viata cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra unica de upscaling Ultra Resolution. Savureaza imagini imbunatatite indiferent de continutul original si beneficiaza de o imagine mai clara, cu adancime, contrast, miscare naturala si detalii vii de nivel superior.

Frumusetea televizorului 4K Ultra HD consta in savurarea fiecarui detaliu. Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteste orice imagine primita in rezolutie UHD exceptionala pentru ecranul tau. Bucura-te de imagini in miscare line si clare, cu contrast exceptional. Descopera un negru mai intens, alb mai stralucitor, culori vii si tonuri de piele naturale – de fiecare data si din orice sursa.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Days - LG

3. Televizorul LED Smart LG, 139 cm, 55SM8200PLA, 4K Ultra HD, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Days.

Pretul este AICI.

Televizorul NanoCell este cel mai avansat LED TV care asigura o calitate superioara a imaginilor cu puritate imbunatatita a culorii RGB multumita tehnologiei NanoCell LG.

Nano culorile asigura o experienta vizuala superba multumita tehnologiei NanoCell care imbunatateste puritatea culorilor, folosind nanoparticule de aprox. 1nm.

Culorile RGB pure sunt esentiale pentru un aspect real al imaginilor. Tehnologia NanoCell aplica nanoparticule ce purifica nuantele culorilor eliminand culorile mate si imbunatatind puritatea spectrului RGB.

Oriunde ai fi asezat, televizorul NanoCell mentine acuratetea culorilor, chiar si atunci cand privesti din lateral si asigura faptul ca toti privitorii se bucura de imagini cu aspect realist.

Spre deosebire de televizoarele conventionale, care pot distorsiona culorile cand privesti din lateral, televizorul LG NanoCell pastreaza precizia culorilor pentru toate unghiurile de vizualizare, laterale si frontal.

4K Cinema HDR de la LG pastreaza viziunea producatorilor de film, deoarece suporta majoritatea formatelor HDR. Lasa-te invaluit de imaginile cinematografice oferite de principalele formate HDR, printre care Advanced HDR de la Technicolor si HDR10 Pro.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Crazy Days cu diagonala peste 120 cm

Te vei delecta cu sunet intens, clar, multidimensional, datorita difuzoarelor integrate in televizor, care transmit sunetul din toate unghiurile.

Procesorul rapid si precis elimina zgomotul si creeaza culori si contrast mai dinamice. Imaginile la rezolutie mica sunt reproduse sub forma unor imagini mai clare si mai vii.

Cadrul Nano al televizorului LG NanoCell se armonizeaza cu ambianta din casa ta si adauga un plus de rafinament.

Televizorul LG NanoCell asigura o imagine cinematografica, pentru imersiune perfecta in jocurile HDR 4K. Datorita timpului redus de reactie la comenzi, te vei sincroniza cu scenele rapide in timp real si te vei bucura de actiune dinamica si ritm de joc alert.

Cu LG ThinQ AI, poti sa faci o multime de lucruri utilizand doar vocea. Dialoghezi liber datorita recunoasterii vocale pentru voce naturala si primesti recomandari de continuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close