Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters. Preturi mici oriunde te uiți

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters. Preturi mici oriunde te uiți

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters. Preturi mici oriunde te uiți
20 Feb 2018   •   13:57
eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters. In aceasta perioada emag.ro desfasoara campania Stock Busters, care vine cu reduceri mari la mii de electrocasnice, inclusiv la aparate frigorifice.
 
eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta la combine frigorifice si am ales mai multe produse care au reduceri excelente:
 

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters - Beko

 
1. O combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu un volum de 325 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 201 cm si dispenser apa, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters.
 
Iata cateva dintre caracteristicile combinei frigorifice:
 
ACTIVE FRESH BLUE LIGHT
Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard. 
  
CONFORTECH LINE
Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 
  
RAFTURI SAFETY GLASS
Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – lista oferte

 
VOICE RECORDER
Display incorporat pe usa combinei frigorifice cu functionalitate multipla: inregistrare(60 secunde) si redare de mesaje vocale, timer (alarma) si ceas. 
  
USI REVERSIBILE
Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare. 
  
WATER DISPENSER
Acest dispozitiv, montat in exteriorul aparatului frigorific, asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters - Samsung

 
2. Combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF, cu un volum de 321 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, sistem No Frost, cu dozator apa si display, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters.
 
Cu aceasta combina frigorifica vei experimenta un nou nivel de organizare si confort deoarece aparatul maximizeaza eficienta spatiului si raceste uniform fiecare colt. Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane proaspata.
 
O deschidere ampla faciliteaza organizarea si scoaterea alimentelor, in timp ce se optimizeaza spatiul de depozitare.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Samsung peste 300 de litri

 
LED-urile lumineaza interiorul frigiderului fara a compromite puterea de racire. Un compresor Digital Inverter regleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Consuma mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura pentru o performanta mai indelungata.
 
Tehnologia No Frost previne acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in fiecare colt. De asemenea, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si sporind durabilitatea acestuia.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters - Arctic

 
3. Un pret excelent are si combina frigorifica Arctic AK603502-4, cu un volum de 331 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 201 cm.
 
Combina frigorifica ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie. 
  
RAFTURI SAFETY GLASS
- Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 
  
GARDEN FRESH
- Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.
eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – cele mai bune preturi
 
XXL BOTTLE
- Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana.
  
MIX ZONE
- Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi combina frigorifica astfel incat sa fie spatiu suficient.
  
TERMOSTAT AJUSTABIL
- Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – usi reversibile

 
USI REVERSIBILE
- Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 
  
2 COMPRESOARE
- Permit setarea independenta a temperaturilor interioare din frigider si congelator deoarece sunt prevazute cu 2 circuite frigorifice complet separate. Alimentele tale vor fi pastrare in conditii ideale pentru a-si mentine prospetimea cat mai mult timp.
  
FAST FREEZE XL ZONE
- Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului, ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Beko la oferta

 
4. Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP, cu un volum de 316 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185,3 cm, sistem NeoFrost, compartiment EverFresh, cu functie ionizare, fabricat din inox antiamprenta, are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters.
 
Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – sistem NeoFrost

 
Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si NoFrost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica.Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente.
 
Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters - Whirlpool

 
5. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, sistem No Frost, cu un volum de 319 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem 6th Sense, cu dozator apa si inaltimea de 188,5 cm, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters.
 
Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close