Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Cele mai de încredere electrocasnice la prețuri mici

eMAG reduceri. Cele mai de încredere electrocasnice la prețuri mici

eMAG reduceri. Cele mai de încredere electrocasnice la prețuri mici
20 Apr 2018   •   10:53

eMAG reduceri. eMAG.ro oferă astăzi numeroase reduceri la electrocasnice. Iată câteva dintre cele mai ieftine produse pe care ar trebui să le urmăriți astăzi din oferta eMAG reduceri:

Pentru a accesa lista completă cu reduceri eMAG la electrocasnice, intrați aici.

eMAG reduceri la electrocasnice: Frigidere

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F W, 368 l, Clasa A+, H 200 cm, Alb. O mai buna conservare, o mai mare flexibilitate. Eficiente, spatioase, elegante si practice disponibile in diferite varinate aparatele frigorifice Indesit sunt capabile sa corespunda oricaror nevoi si sa satisfaca orice cerinte de conservare a alimentelor. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri eMAG combine frigorifice găsiți AICI. 

eMAG.ro Reduceri: Oferte la mașini de spălat

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412, 6th Sense, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb. FreshCare este optiunea ce se poate activa de catre consumator, atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat la finele programului. Astfel indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de „proaspat spalate”. Mai multe detalii și alte reduceri eMAG mașini de spălat găsiți AICI

eMAG reduceri la electrocasnice ieftine

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00, 750 W, bol 1.5 l, blender 1 l, 2 viteze + Pulse. Spre deosebire de robotii de bucatarie mai ieftini, robotul de bucatarie de la Philips este proiectat pentru o asamblare usoara. Componentele acestuia se fixeaza cu un clic datorita designului cu forme compatibile al accesoriilor. Lista de reduceri eMAG roboți de bucătărie o găsiți - AICI

Aspirator cu sac Dirt Devil Rebel 74HE, 700 W, 2 L, Filtru Hepa, 3 accesorii, Alb. Aparatele de curatare Dirt Devil sunt accesibile, performante, cu un finisaj elegant si beneficiaza de tehnologii de top pentru o curatenie eficienta. De la aspiratoare si spalarea covoarelor, la curatarea cu aburi, solutiile Dirt Devil sunt perfecte pentru uz casnic. Mai multe reduceri eMAG aspiratoare găsiți - AICI

Reduceri eMAG.ro. Oferte la încorporabile

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 NB, Electric, Autocuratare catalitica, 6th Sense, 65 l, Clasa A+, Design Absolute, Negru. AL SASELEA SIMT monitorizeaza energia absorbita de alimente (carne, peste si legume) si determina temperatura si timpul de preparare necesare. L SASELEA SIMT monitorizeaza schimbarile, precum pierderea caldurii din cauza deschiderii usii cuptorului, si adapteaza temperatura si timpul de preparare in mod adecvat. Conditiile optime sunt restabilite incredibil de repede. Mai multe detalii și alte reduceri eMAG cuptoare încorporabile găsiți - AICI. 

Plita incorporabila Bosch PBH6B5B60, Gaz, 4 Arzatoare, 60 cm, Inox. Putere de incalzire mare pana la 3.3 kW. Mai multe reduceri eMAG plite încorporabil găsiți -AICI. 

eMAG reduceri electrocasnice mici

Espressor automat Philips HD8827/09, 1850W, Sistem spumare lapte, Rasnite ceramice, Boiler incalzire rapida, 15 bar, 1.8 l, Negru. Întreaga listă de reduceri eMAG espressoare găsiți - AICI. 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close