Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri fantastice la cadouri de Pasti. TOP 10 produse mai ieftine si cu 79%

eMAG – reduceri fantastice la cadouri de Pasti. TOP 10 produse mai ieftine si cu 79%

eMAG – reduceri fantastice la cadouri de Pasti. TOP 10 produse mai ieftine si cu 79%
05 Apr 2017   •   15:14
eMAG a lansat o campania uriasa de reduceri eMAG de Pasti, in cadrul careia un milion de produse au preturi mai mici chiar cu pana la 79%.
 
In campania de reduceri eMAG de Pasti sunt incluse parfumuri, cosmetice, haine, genți și accesorii, dar și telefoane mobile, laptopuri sau tablete. De asemenea, emag.ro are numeroase electrocasnice mari sau mici la oferta.

eMAG reduceri de Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am ales cele mai interesante produse la oferta care se pot transforma in cadouri de neuitat pentru cei dragi:
 

eMAG reduceri de Pasti - parfumuri

 
1. O apa de parfum Chopard Wish, pentru femei, 75ml, are o reducere de 57%.
 
Chopard Wish este un parfum oriental-vanilat pentru femei, lansat in anul 1999. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson.
 
Note de varf: Caprifoi, fragute, nuca de cocos, lemn de trandafir, para, coacaze negre, salcam, floare de portocal;
Note de mijloc: Miere, violeta, orhidee, lapte, heliotrop, lacramioare, iasomie, magnolie;
Note de baza: Lemn de santal, ambra, patchouli, vanilie, boabe de Tonka, caramel, tamaie.
 
Pretul produsului este AICI.

eMAG reduceri de Pasti - ceasuri

 
2. Cu ocazia sarbatorilor de Pasti, un set argintiu cu ceas si doua bratari Madison, de dama, SO&CO New York, are o reducere foarte mare, de 79%. Ceasul de dama are bratara din otel inoxidabil, iar carcasa dintr-un aliaj. Ceasul este decorat cu cristale. Pretul este AICI.

eMAG reduceri de Pasti - genti

 
3. O geanta neagra si eleganta, decorata cu floricele roz, si care are un aer primavaratic, poate fi cadoul perfect pentru o persoana draga cu ocazia sarbatorilor de Pasti. Geanta se bucura de o reducere de 14% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Geanta este fabricata din poliester (exteriorul este 100% din poliester cu pelicula de poliuretan, iar captuseala 100% din poliester) si este de tip casual. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri de Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.

eMAG reduceri de Pasti - espressoare

 
4. Electrocasnicele mici pentru bucatarie sunt si ele incluse in campania de reduceri eMAG de Pasti. De exemplu, un espressor manual DeLonghi EC221.B, cu dispozitiv spumare, sistem cappuccino, 15 bar, 1 litru, oprire automata, are o reducere de 50%. Asadar, acest espressor performant poate fi cumparat la jumatate de pret. Espressorul are port-filtru crema potrivit pentru cafea macinata, sistem cappuccino, emisie de apa reglabila, rezervor de apa, tavita detasabila, sistem anti-picurare si tasator de cafea incorporat. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri de Pasti – masini de spalat vase

 
5. Cei care vor sa le faca o surpriza placuta celor dragi pot alege de Pasti o masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301. Avand 10 seturi, 6 programe si optiune programare intarziata, acesta masina de spalat vase se va dovedi a fi de un real ajutor in bucutarie. Masina are 45 de cm, LED si face parte din clasa de eficienta energetica A+. Pretul este redus cu 29% in aceasta perioada. Oferta este AICI.

eMAG reduceri de Pasti – cuptoare cu microunde

 
6. O alta optiune este cuptorul cu microunde incorporabil Beko, 20 l, 800 W, Touch Control, Timer digital, din inox. Acest cuptor cu microunde beneficiaza de child lock, un sistem care previne orice modificare in program atunci cand copiii se joaca la panoul de control al cuptorului. Produsul are o reducere de 42% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri de Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.

eMAG reduceri de Pasti – telefoane mobile

 
7. Un telefon mobil Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, 4G, aflat acum la reducere, poate fi cadoul ideal de Pasti pentru o persoana foarte draga. Telefonul de ultima generatie are o reducere de 21%, ceea ca il face mult mai accesibil. Fiind echipat cu procesor puternic, Galaxy S7 edge functioneaza cursiv si rapid, gestionand toate datele suplimentare de pe cardul microSD in deplina siguranta. Desi bateria este de dimensiuni mai mari, incarcarea este chiar mai rapida. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri de Pasti - tablete

 
8. In campania de reduceri eMAG de Pasti sunt incluse si tablete. Astfel, tableta Samsung Galaxy Tab E T560, cu diagonala de 9,6 inchi, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, are o reducere de 25%. Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 490 g, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile, il face sigur si confortabil. Cu ajutorul unei camere performante veti putea captura momentele de neuitat ale vietii, simpu si rapid, cu un singur clic. Pretul este AICI.

eMAG reduceri de Pasti - televizoare

 
9. Daca de Pasti va doriti un cadou de care sa se bucure intreaga familie, inclusiv dumneavoastra, atunci va puteti orienta spre alegerea unui televizor performant aflat la reducere. De pilda, televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 101 cm, 40KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere substantiala cu ocazia sarbatorilor, de 1.200 de lei. Ecranul Ultra HD are o rezolutie de 4 ori mai buna decat un ecran Full HD, astfel incat imaginile pe care le veti vedea pe ecran vor avea o limpezime de cristal. Pretul este AICI.

eMAG reduceri de Pasti – camere video

 
10. Ultimul produs inclus in campania de reduceri eMAG care a intrat pe lista noastra de recomandari este camera video sport iSmart 4K.iSmart 4K. Aceasta este o camera video de actiune, ultracompacta, care poate filma 4K la 10 frame-uri pe secunda, 2.7K la 15 frame-uri pe secunda, ori la rezolutia de 1920x1080 cu 60 de frame-uri pe secunda. Camera are un display de 2 inch, cu o treime mai mare decat modelul precedent, si baterie de 900 mAh, suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta. Camera poate fi folosita si pentru fotografii fiind echipata cu senzor optic de 12 MP. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri de Pasti – toate produsele la reducere sunt AICI.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close