Antena 3 CNN Economic eMAG - reduceri fantastice la frigidere. TOP 10 aparate frigorifice mai ieftine si cu 1.000 de lei

eMAG - reduceri fantastice la frigidere. TOP 10 aparate frigorifice mai ieftine si cu 1.000 de lei

eMAG - reduceri fantastice la frigidere. TOP 10 aparate frigorifice mai ieftine si cu 1.000 de lei
11 Iul 2017   •   12:56
eMAG desfasoara o campanie de reduceri la diferite tipuri de aparate frigorifice. In campania de reduceri eMAG frigidere, preturile sunt reduse chiar si cu 48%.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele din campanie sunt AICI.
 
In campania de reduceri eMAG frigidere sunt incluse aparate frigorifice Albatros, Arctic, Indesit, Whirlpool, Haier, LG, Electrolux, Gorenje sau Zanussi.
 
Reducerile de preturi ajung chiar si la peste 1.000 de lei.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG frigidere si am ales cele mai atractive produse aflate acum la reducere:

 

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
1. Un frigider Albatros FA28+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficiență energetică, înălțimea de 143 de cm, cu 3 ani garantie, are o reducere de 48% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Aparatul frigorific beneficiaza de un volum net al congelatorului de 41 de litri. Sistemul de dezghețare al frigiderului este automat. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Whirlpool

 
2. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, cu sistem No Frost, cu un volum de 319 litri, clasa de eficienta energetica A+, sistem 6th Sense, dozator apa, inaltimea de 188,5 cm, beneficiaza de o reducere de 40%. Sistemul de racire No Frost functioneaza atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Oferta este AICI.
 

eMAG reduceri frigidere Electrolux

 
3. Cei care pretuiesc eficienta energetica a unui aparat electrocasnic si vor sa faca economii substantiale la facturile de curent pot alege combina frigorifica Electrolux EN3854MOX, cu un volum de 357 litri, clasa de eficienta energetica A++. Combina are 200 cm inaltime, display, touch control si e facuta din inox antiamprenta. In cadrul ofertei de reduceri eMAG frigidere are o reducere de 40%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele din campanie sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
4. Cei care nu au nevoie de o combina frigorifica masiva, ci de un aparat frigorific suplu, care sa incapa chiar si in spatii mici, se pot orienta spre frigiderul cu 2 usi Arctic AD54240P+, cu un volum de 223 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea 146,5 cm, care beneficiaza de o reducere de 40% in cadrul ofertelor emag.ro. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere Gorenje

 
5. Combina frigorifica Gorenje RK6192LX, cu un volum de 322 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, cu sisteme IonAir si HumidityControl, fabricata din inox, are o reducere de 1.050 de lei in aceasta perioada a campaniei de reduceri eMAG frigidere. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri frigidere Zanussi

 
6. Combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA, cu un volum de 337 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, are o reducere de 37%. Multumita usii reversibile care se deschide spre stanga sau dreapta, aceasta combina frigorifica poate fi asezata oriunde doriti in bucatarie. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele din campanie sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere LG

 
7. Tot de o reducere de 37% beneficiaza si combina frigorifica GBB59PZRVS LG, de 300 de litri, clasa A+, sistem No Frost si Smart Diagnosis. Compresorul Inverter Linear a revolutionat nucleul frigiderului, asigurand economie de energie, durabilitate exceptionala si control optim al temperaturii pentru a mentine un timp mai indelungat prospetimea alimentelor. Multiple orificii distribuie uniform aerul rece, asigurand racirea corespunzatoare a tuturor alimentelor.
 
Zona de congelator este marita: LG a marit unul dintre sertarele de congelator pentru a crea mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor de mari dimensiuni. Umiditatea excesiva din alimente se evapora si apoi se condenseaza pe grila, in loc sa se acumuleze in jurul alimentelor, mentinand astfel echilibrul optim de umiditate in caseta. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Studio Casa

 
8. O combina frigorifica Studio Casa COM270A+, cu un volum de 252 de litri, beneficiaza de o reducere de 35% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Pretul este foarte accesibil si poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri frigidere Haier

 
9. Combina Frigorifica Haier C2FE636CFJ, cu un volum de 352 de litri, clasa A+, sistem No Frost, inaltimea de 190 de cm, are o reducere de 35%. Tehnologia No Frost asigura o mai buna distributie a aerului rece pe tot frigiderul, evitand depunerile de gheata. Iluminatul cu LED-uri utilizeaza mai putina energie decat iluminatul conventional, este mai luminos si dureaza mai mult. De asemenea, rafturile din sticla securizata sunt proiectate pentru a suporta greutati mari.
 
Cand plecati in vacanta, activati functia speciala care opreste frigiderul si mentine congelatorul sa functioneze. Acum puteti economisi bani atunci cand sunteti departe de casa. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere Indesit

 
10. Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W, cu un volum de 339 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 187 cm, are o reducere de 630 de lei in campania de reduceri eMAG frigidere. Noile frigidere Indesit Extra ofera maximum de accesibilitate si usurinta in folosire pentru pastrarea in cele mai bune conditii a alimentelor dvs: de acum aveti mai putina gheata in congelator datorita tehnologiei Less frost. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele din campanie sunt AICI.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close