Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri imbatabile la electrocasnice de bucatarie. 10 produse si cu 48% mai ieftine

eMAG – reduceri imbatabile la electrocasnice de bucatarie. 10 produse si cu 48% mai ieftine

eMAG – reduceri imbatabile la electrocasnice de bucatarie. 10 produse si cu 48% mai ieftine
11 Mai 2017   •   14:19
eMAG desfasoara in perioada 9 – 15 mai campania de reduceri eMAG Saptamana electrocasnicelor, care vine cu reduceri mari de pret la diferite electrocasnice necesare in bucatarie.
 
Cei care isi doresc sa isi innoiasca electrocasnicele din bucatarie au acum sansa de a face acest lucru fara sa scoata foarte multi bani din buzunar.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.
 
eMAG are reduceri atat la electrocasnice mari precum frigiderele si aragazele, dar si la electrocasnice mici precum robotii de bucatarie si espressoarele.
 
Am analizat campania de reduceri eMAG la electrocasnice si am ales 10 produse cu oferte foarte bune:
 

eMAG reduceri combine frigorifice

 
1. Combina frigorifica Indesit CAA 55, cu un volum de 234 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 174 de cm, are o reducere de 38% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Saptamana electrocasnicelor. Sistemul Static Automatic Control pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzorii amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile

 
2. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X, electric, 60 litri, cu 3 functii, grill, clasa A, din inox, si o plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA, cu 4 arzatoare pe gaz, din inox, are o reducere de 480 de lei. Pachetul promotional are un pret foarte avantajos. Oferta este AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
3. Cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL, electric, cu o capacitate de 70 de litri, cu grill, curatare catalitica si convectie, din clasa A de eficienta energetica, are o reducere de 31%. Cuptorul are un geam de protectie din 3 straturi, precum si afisaj LED si ventilator. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile

 
4. Nu doar cuptoarele, ci si plitele incorporabile sunt incluse in campania de reduceri eMAG dedicata electrocasnicelor. Astfel, plita Beko HIMG64223SX pe gaz, cu 4 arzatoare, din inox, are o reducere de 48%. Plia Beko permite aprinderea flacarii la arzatoare intr-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control. Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri hote

 
5. O hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440GBK, cu o putere de absorbtie de 325 mc/h, 1 motor, 60 cm, doua trepte de viteza, fabricata din sticla neagra, beneficiaza de o reducere de 31% in aceste zile. Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
6. Aragazul Arctic UAM4S, pe gaz, cu 4 arzatoare si dispozitiv de siguranta, cu o inaltime de 50 de cm, poate fi cumparat la un pret special in cadrul campaniei de reduceri eMAG Saptamana electrocasnicelor. Pretul este redus cu 33%. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde

 
7. Cuptoarele cu microunde nu lipsesc nici ele din campania de reduceri eMAG. Cuptorul cu microunde Gorenje MO17DW, de 700 W, digital, cu o capacitate de 17 litri, are o reducere eMAG de 35%. Alegeti tipul de mancare, introduceti greutatea alimentului, iar cuptorul va regla automat timpul si puterea. Pentru cei care folosesc o anumita procedura pentru a prepara un fel preferat de mancare, functia memorie va fi foarte utila. Puteti salva procedura de preparare a unui fel de mancare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat vase

 
8. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, cu 6 programe, 13 seturi, clasa de eficienta energetica A+, de 60 de cm, are o reducere de 43%. Datorita structurii si dimensiunii reduse, aceasta se potriveste oriunde. De asemenea, ea va permite sa incarcati ustensile de bucatarie de aproximativ toate formele. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri roboti de bucatarie

 
9. Un robot de bucatarie Kenwood Prospero KM289, de 900 W, bol 4,3 litri, blender 1,5 litri, viteza variabila + pulse, din inox, are o reducere de 45%. Kenwood PROSPERO ocupa un spatiu foarte mic si poate fi folosit in fiecare zi. El dispune de o gama variata de accesorii practice si de componente testate de inalta calitate: datorita functiilor sale de amestecare si framantare, puteti pregati numeroase mancaruri, deserturi si bauturi. Pretul este AICI.

eMAG reduceri espressoare

 
10. Alaturi de alte electrocasnice mici precum mixerele, robotii de bucatarie sau blenderele, emag.ro a inclus in campania de reduceri eMAG si espressoare de diferite tipuri. Unul dintre espressoarele cu cea mai bună ofertă este espressorul manual DeLonghi EC221.B, cu dispozitiv spumare, sistem cappuccino, 15 Bar, 1 litru si oprire automata, care are o reducere de 50%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close