Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri incorporabile. TOP 10 electrocasnice cu preturi si cu 49% mai mici

eMAG – reduceri incorporabile. TOP 10 electrocasnice cu preturi si cu 49% mai mici

eMAG – reduceri incorporabile. TOP 10 electrocasnice cu preturi si cu 49% mai mici
27 Mar 2017   •   15:38
eMAG desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri eMAG la electrocasnice incorporabile. Campania de reduceri eMAG incorporabile vine cu oferte foarte atractive, de pana la 49%, la numeroase tipuri de electrocasnice incorporabile.
 
eMAG reduceri incorporabile - Toate electrocasnicele incorporabile la oferta sunt AICI.
 
In campania eMAG reduceri electrocasnice sunt incluse o multime de electrocasnice incorporabile: cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, combine frigorifice, masini de spalat rufe, masini de spalat vase si chiar si electrocasnice mici precum espressoarele.
 
Am analizat cu atentie oferta de reduceri eMAG la electrocasnicele incorporabile si am ales 10 produse performate care se bucura de cele mai mari discounturi.
 
Iata cele mai atractive reduceri eMAG incorporabile:
 

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare incorporabile

 
1. Prima oferta pe care v-o prezentam este un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi electric, cu volumul de 60 de litri și o plită incorporabilă Zanussi. Cuptorul are 3 functii, inclusiv grill, este fabricat din inox si face parte din clasa de eficienta energetica A. Plita incorporabila are 4 arzatoare si functioneaza pe gaz. Un mare avantaj al acestui cuptor este ca are interiorul din email, ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie sa frecati arsurile ramase de la alimente sau picaturile imprastiate prin cuptor: interiorul din email va permite sa il stergeti rapid si usor. Pachetul promotional are o reducere de 270 de lei. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri incorporabile – hote incorporabile

 
2. O hota incorporabila telescopica AEG, cu o putere de absorbtie de 559 mc, este unul dintre produsele cu cea mai mare reducere incluse in campania de reduceri eMAG incorporabile. Hota are 3 viteze + intensiv, este extensibila si are un design sofisticat si modern. Butoanele de comanda cu iluminare sunt integrate perfect pentru a se potrivi unui design modern. Hota combina performanta inalta cu iluminarea perfecta a suprafetei de gatit si, deoarece nu este vizibil niciun surub sau piesa metalica in dulapul de deasupra hotei, aveti mai mult spatiu pentru articolele de bucatarie. Hota incorporabila are o reducere de 1.193,33 de lei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile – masini de spalat rufe

 
3. Un alt produs inclus in campania de reduceri eMAG incorporabile pe care vi-l recomandam este masina de spalat rufe incorporabila Electrolux EWG147540W. Produsa de Electrolux, a doua cea mai mare companie producatoare de electrocasnice din lume, aceasta masina de spalat este extrem de performanta si in acelasi timp foarte eficienta. Una dintre cele mai mari calitati ale sale este ca face parte din cea mai buna clasa de eficienta energetice (clasa A+++), ceea ce inseamna ca va va ajuta sa economisiti bani mult timp dupa ce ati cumparat-o. Are 1400RPM si o capacitate de incarcare de 7 kg. In aceste zile beneficiaza de o reducere de 31%. Pretul poate fi consultat AICI.
eMAG reduceri incorporabile - Toate electrocasnicele incorporabile la oferta sunt AICI.
 

eMAG reduceri incorporabile – masini de spalat

 
4. Pentru cei care s-au saturat sa piarda timpul cu spalatul de vase, masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool WBC 3B1 B, cu 5 programe si 13 seturi, este solutia salvatoare. Masina de spalat vase incorporabila face parte din clasa A+, are 4 niveluri de temperatura, filtru autocuratare, precum si numeroase programe (intensiv, rapid, Bio/Eco sau prespalare). In aceasta perioada masina de spalat are o reducere de 46%. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile – combine frigorifice

 
5. O combina frigorifica incorporabila Pyramis BBI 177, cu un volum foarte generos de 264 de litri, din clasa de eficienta energetica A+, cu inaltimea de 177 de cm, are o reducere de 32%. Nivelul maxim de zgomot al combinei frigorifice PYRAMIS este de 41dB, ceea ce asigura o functionare silentioasa. De asemenea, producatorii au avut grija ca aceasta combina frigorifica sa fie prietenoasa cu mediul inconjurator: agentul frigorific utilizat la combinele frigorifice PYRAMIS este isobutanul (R600a); gazul nu are in componenta substante chimice daunatoare mediului inconjurator si nu contine CFC. Pretul pentru aceasta combina frigorifica inclusa in campania de reduceri eMAG incorporabile este AICI.

eMAG reduceri incorporabile – espressoare

 
6. Pasionatii de electrocasnice incorporabile vor fi incantati sa descopere espressorul incorporabil Hotpoint CM 5038 IX HA, de 1,5 litri, fabricat din inox. Mic si elegant, dar puternic, de culoare argintie, espressorul Hotpoint are o putere de 1.000 de W si o capacitate de 1,5 litri. Aparatul este la reducere si are pretul mai mic cu 22%. Pretul este AICI.
eMAG reduceri incorporabile - Toate electrocasnicele incorporabile la oferta sunt AICI.

 

eMAG reduceri incorporabile – plite cu gaz

 
7. O plita incorporabila Arctic, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox, are o reducere de 20%. Plita produsa chiar in Romania este prevazuta cu un sistem de siguranta care întrerupe alimentarea cu gaze in cazul in care flacara se stinge accidental. Acest sistem va ajuta sa evitati scurgerile de gaze si sa uitati de instabilitatea sistemelor clasice de alimentare. Plita are o reducere de 20% si un pret foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri incorporabile – plite vitroceramice

 
8. Un alt produs care are o oferta foarte avantajoasa in cadrul campaniei de reduceri eMAG incorporabile este plita incorporabila vitroceramica DeLonghi, ce poate fi cumparata acum la jumatate de pret deoarece are o reducere de 49%. Plita incorporabila este produsa in Italia, functioneaza cu aprindere electrica si are 4 zone de coacere. Puterea nominala maxima este de 6.000 W. Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare Indesit

 
9. Un alt cuptor incorporabil pe care l-am selectat datorita ofertei avantajoase este cuptorul Indesit FIMB 53 KAIX, electric, cu volumul de 56 de litri. Face parte din Clasa A de eficienta energetica si este fabricat din inox. Are o reducere de 44% si poate fi cumparat la un pret foarte accesibil. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile – cuptoare cu microunde

 
10. Ultimul produs care a intrat pe lista noastra scurta de recomandari este cuptorul cu microunde incorporabil, Whirlpool AMW 140IX, de 800 W, cu volumul de 20 de litri, din inox. Cuptorul inclus in campania de reduceri eMAG electrocasnice are o reducere de 35%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile - Toate electrocasnicele incorporabile la oferta sunt AICI.

×
Subiecte în articol: reduceri emag.ro reduceri emag eMAG.ro emag
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close