Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri la masini de spalat. TOP 10 produse mai ieftine si cu 1.500 de lei

eMAG reduceri la masini de spalat. TOP 10 produse mai ieftine si cu 1.500 de lei

eMAG reduceri la masini de spalat. TOP 10 produse mai ieftine si cu 1.500 de lei
12 Iul 2017   •   16:23
eMAG a lansat o campanie de reduceri eMAG la masini de spalat. In aceasta perioada, masinile de spalat de la diferite branduri au reduceri chiar si de peste 1.500 de lei pe emag.ro.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate reducerile sunt AICI.
 
In campanie sunt incluse masini de spalat de la branduri precum Electrolux, Whirlpool, Star-Light, LG, Beko, Samsung sau Arctic.
 
Am analizat oferta eMAG la masini de spalat si am ales 10 dintre produsele cu cele mai atractive reduceri:
 

eMAG reduceri masini de spalat Electrolux

 
1. Masina de spalat rufe Electrolux EWF1497CDW2, 1400 RPM, 9 kg, clasa A+++ de eficienta energetica, are o reducere de 1.570 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG masini de spalat. Masina de spalat rufe UltraCareTM Eco de la Electrolux va asigura haine moi, curatate perfect – chiar si la 30°. Prin activarea detergentului si a balsamului intr-un compartiment special inainte de a ajunge la rufe, acestea ajung mai bine in profunzimea fiecarei fibre pentru cea mai buna ingrijire a tesaturilor. Certificatul Woolmark Green garanteaza si cel mai delicat tratament si ingrijire a articolelor din lana cu spalare manuala, folosind si mai putina energie. Sistem unic de pre-amestecare care are grija de hainele dvs. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Whirlpool

 
2. Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000, cu tehnologie 6th Sense Colours, cu o capacitate de incarcare de 7 Kg, 1000 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, beneficiaza de o reducere de 40%. Aceasta masina de spalat asigura performante optime chiar si la o temperatura joasa, ducand la indepartarea superioara chiar si a celor mai dificile pete. De asemenea, ea asigura economii de pana la 40% din energie (diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si la 40°C). Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Star-Light

 
3. Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, display LED, are o reducere de 38% in cadrul campaniei de reduceri eMAG masini de spalat. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat clasa A+++

 
4. Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, are o reducere de 37% in aceasta perioada. Deoarece clientii doresc ca etapa de curatare sa dureze mai putin timp, evitand pre-tratarea pentru hainele cu pete dificile, Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+: un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare. Se obtin performante optime chiar si la o temperatura joasa. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Arctic

 
5. In cadrul campaniei de reduceri eMAG masini de spalat, masina de spalat rufe Arctic ALD5000A++, cu o capacitate de incarcare de 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, are o reducere de pret de 36%. Sistemul Flow Control pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Astfel, cantitatea de detergent disponibila este folosita la maximum, sistemul aducand economii de pana la 5,5 kg de detergent in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica.
 
Este important de mentionat si ca designul in forma de S al peretilor laterali ai masinii de spalat reduce nivelul de vibratii din timpul spalarii. Astfel, indiferent de programul ales, Arctic asigura un minimum de zgomot si un maximum de eficienta. Sistemul Aqua Safe regleaza consumul si controleaza excesul de apa. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Samsung

 
6. Pentru fanii brandului Samsung, una dintre cele mai bune alegeri este masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE, EcoBuuble, cu o capaciate de incarcare de 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++ de eficienta energetica. Tehnologia Eco Bubble™ asigura o curatare puternica chiar si la temperaturi scazute. Detergentul se transforma in bule, iar astfel patrunde rapid in tesatura si indeparteaza usor murdaria, in timp ce protejeaza tesatura si economiseste energie. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Beko

 
7. Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1, cu o capacitate de incarcare de 8 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, clasa A+++ de eficienta energetica, 60 cm, beneficiaza de o reducere de 32% in campania de reduceri eMAG masini de spalat.
 
Motorul ProSmartInverter este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: eficienta energetica, nivelul de zgomot redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia, din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon. In plus, beneficiați de 10 ani garanție. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Sharp

 
8. O alta masina de spalat care se bucura de o oferta speciala in aceasta perioada este masina de spalat rufe Sharp Family ESGFB7104W3EE, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++ de eficienta energetica. Pretul este redus cu 32%. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Bosch

 
9. Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY SLIM, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, beneficiaza de una dintre cele mai mari reduceri din campania de reduceri eMAG masini de spalat. Astfel, pretul ei este mai mic cu 1.321,99 de lei in aceasta perioada. Oferta promotionala este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat LG

 
10. Ultima masina de spalat rufe care a intrat pe lista noastra este masina LG F14U1JBS6, cu o capacitate de incarcare generoasa de 10 KG, 1400 rpm, Clasa A+++ de eficienta energetica. Datorita design-ului unic LG, 6 Motion Direct Drive poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare ales. Aceasta functie, impreuna cu viteza de rotire controlata si cu abilitatea cuvei de a se roti atat spre stanga, cat si spre dreapta, contribuie la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare, oferind rezultate perfecte de fiecare data. Pretul este redus cu 1.270 de lei in campania de reduceri eMAG masini de spalat. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close