Antena 3 CNN Economic eMAG - reduceri mari la aparate de aer conditionat. 10 produse ca sa va pregatiti pentru vara

eMAG - reduceri mari la aparate de aer conditionat. 10 produse ca sa va pregatiti pentru vara

eMAG - reduceri mari la aparate de aer conditionat. 10 produse ca sa va pregatiti pentru vara
04 Mai 2017   •   14:43
eMAG a lansat campania de reduceri eMAG Cooling Days, care vine cu reduceri foarte bune la aparatele de aer conditionat. Deoarece vara este foarte aproape, aparatele de aer conditionat au reduceri care sar si de 30%.
 
eMAG reduceri aparate de aer conditionat Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.
 
Am analizat cu atentie oferta de reduceri eMAG din campania Cooling Days si am ales cele mai atractive aparate de aer conditionat:
 

eMAG reduceri aparate de aer conditionat Vortex

 
1. Un aparat de aer conditionat Vortex VAC-A24A1D, 24000 BTU, clasa de eficienta energetica A, sistem auto-restart, dezumidificare si kit de instalare inclus, are o reducere de 34%. Functia de dezumificare asigura uscarea aerului, evitand in acelasi timp scaderea brusca a temperaturii. Totodata, noul Vortex este conceput pentru a satisface standardele de protectie a mediului. Sistemul Vortex este conceput pentru a utiliza agent frigorific R-410A. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat Star-Light

 
2. Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI, Inverter, 9000 BTU, clasa A++, cu display, control WiFi si kit de instalare inclus, are o reducere de 32% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooling Days. Star-Light ACM-09WIFI este dotat cu functia Inverter, functie ce ajuta la cresterea eficientei aparatului, reducandu-i vibratiile si zgomotul cu ajutorul controlului vitezei compresorului si lasand aerul conditionat sa ajunga la temperatura dorita pe care o mentine constanta fara variatii deranjante. Un alt avantaj al acestui aparat de aer conditionat este ca poate fi controlat extrem de simplu, cu ajutul unui smartphone. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat Daewoo

 
3. Un alt aparat de aer conditionat pe care vi-l recomandam este aparatul Daewoo DSB-F0934ELH-VK Inverter, 9000 BTU, clasa A++, functie Turbo, auto restart, display ascuns si kit de instalare inclus. Aerul conditionat Daewoo este special conceput sa ofere o capacitate ridicata de racire/ incalzire, printr-un consum mai mic de energie. Iar telecomanda Daewoo este prevazuta cu un sezor care determina si transmite nivelul temperaturii din jurul ei catre unitatea interioara. Cu ajutorul acestei functii, veti putea beneficia de o temperatura precisa si confortabila in incapere.  Aparatul are o reducere de 31% in aceasta perioada. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aparate de aer conditionat Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat Samsung

 
4. In campania de reduceri eMAG Cooling Days sunt incluse si aparate de aer conditionat Samsung. De exemplu, aparatul Samsung AR09KSFPEWQNZE, 9000 BTU, clasa A+, cu filtru HD antibacterian, sistem fast Cool si functie Auto Restart are o reducere de 31%. Evitand irosirea energiei la pornire si oprire cu ajutorul tehnologiei de control imbunatatite, aparatul de aer conditionat de la Samsung va ajuta sa reduceti semnificativ consumul de energie. Noul aparat de aer conditionat de la Samsung va ajuta sa faceti economii chiar si cand este oprit. Panoul de control imbunatatit utilizeaza cantitati minuscule de energie cand este oprit, rezultand astfel o economie mai mare decat la aparatele conventionale de aer conditionat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat Yashido

 
5. Un alt aparat aer conditionat care merita sa fie mentionat este Yashido AC-09YDO, model 2017, 9000 btu/h, cu ionizare, filtru lavabil, tehnologie PFC, silentios. Aparatul de aer conditionat beneficiaza de timer, afisaj led. Doua alte mari avantaje ale acestui aparat sunt ca beneficiaza de o garantie de 5 ani pentru compresor si ca face parte dintr-o clasa de eficienta energetica foarte buna: A++. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat Beko

 
6. Ne-a atras atentia si aparatul de aer conditionat Beko BHIN 090 Slim, 9000 BTU, clasa de eficienta energetica A++, filtru Cold Plasma Ion Generator, filtru 4 in 1, cu functie de dezumidificare si auto-restart, precum si un kit de instalare inclus. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze la viteza redusa pentru a mentine temperatura dorita, economisind astfel energie, in comparatie cu modelele conventionale. Confort Compresorul este mai eficient, iar controlul temperaturii este mai precis (± 0.5⁰C), prevenind astfel fluctuatiile de temperatura si oferind un grad mai ridicat de confort. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooling Days aparatul de aer conditionat are o reducere de 26%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aparate de aer conditionat Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri aparate de aer Gree

 
7. Aparatul de aer conditionat Gree GWH12QB-K3DNA1D, inverter , 12000 btu , clasa de eficienta energetica A++, are o reducere de 26% in campania de reduceri eMAG Cooling Days. Pretul poate fi consulat AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat LG

 
8. De o reducere generoasa beneficiaza si aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter Z09EM, 9000 BTU, clasa A+, Jet Cool, filtru de protectie dublu, autocuratare. Jet Mode Reduce temperatura aerului pana la 18 grade Celsius in 30 de minute prin apasarea butonului Jet Mode. Aparatul de aer conditionat ofera si protectie contra bacteriilor si a prafului cu ajutorul filtrului cu protectie dubla, care este conceput pentru a capta particulele de praf cu o marime de peste 10 microni, fiind principala protectie impotriva prafului si a bacteriilor.Cu optiunea Comfort Air aveti posibilitatea de regla directia aerului pentru ca acesta sa nu deranjeze persoanele din camera. Pretul este redus cu 23%. Oferta este disponibila AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat in campania Cooling Days

 
9. Cei care vor sa faca economii substantiale se pot orienta spre aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclus. Acesta are o reducere de 28% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooling Days. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri aparate de aer conditionat eficiente

 
10. Ultimul aparat de aer conditionat care a intrat pe lista noastra de recomandari este aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE, 9000 BTU, clasa de eficienta energetica A++, cu filtru HD antibacterian, sisteme Fast Cool si Auto Restart. Cu filtrul de inalta densitate complex de la Samsung va puteti asigura ca incaperea are un aer proaspat si curat. Filtrul Full HD ofera o filtrare imbunatatita, eliminand chiar si cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat intr-un aer curat si energizat. Si curatarea filtrelor este convenabila: tot ce trebuie sa faceti pentru a le curata este sa spalati filtrele cu apa. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aparate de aer conditionat Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close