Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri masini de spalat. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

eMAG reduceri masini de spalat. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

eMAG reduceri masini de spalat. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017
09 Noi 2017   •   13:08
eMAG reduceri masini de spalat. Magazinul online emag.ro are in aceasta perioada de dinainte de marea campanie Black Friday 2017 oferte foarte atractive la masini de spalat de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri masini de spalat - Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania emag de dinainte de Black Friday 2017 sunt incluse masini de spalat Samsung, Beko, Whirlpool, Albatros sau Candy Smart.
 
Am analizat ofertele si am alcatuit o lista cu cele mai atractive 10 produse:
 

eMAG reduceri masini de spalat Whirlpool

 
1. Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412, 6th Sense, cu o capacitate de incarcare de 8 kg, 1400 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, beneficiaza de o reducere de 43% in aceasta perioada de dinainte de Black Friday 2017. FreshCare este optiunea ce se poate activa de catre consumator, atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat la finele programului. Astfel, indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de "proaspat spalate". Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri masini de spalat Samsung

 
2. Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE, cu o capacitate de 6 kg, 1000 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, adica cea mai buna de pe piata, de 60 de cm, beneficiaza de o reducere de 41% in cadrul campaniei eMAG reduceri masini de spalat. Cu o singura atingere a butonului, tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Hainele sunt inmuiate bine in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient.
 
Usa transparenta Crystal Gloss ofera un aspect elegant si estetic, potrivindu-se perfect in orice camin modern. In special finisajul sau translucid din rasina reflecta lumina, creand un spectru de culori incantator. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri masini de spalat Albatros

 
3. Masina de spalat rufe semiautomata Albatros WM 7.0, cu o capacitate de incarcare de 6,5 kg, are o reducere de 39% pe siteul emag.ro. Pretul este foarte accesibil si poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat - Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri masini de spalat Samsung Eco

 
4. Cei care apreciaza performanta si isi doresc totodata o masina de spalat rufe cu o capacitate mare se pot orienta spre masina Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE AddWash, 1400 RPM, cu o capacitate de incarcare de 12 kg, Inverter, din clasa A+++ de eficienta energetica. Masina de spalat beneficiaza de o reducere substantiala, de 37%, in cadrul campaniei eMAG reduceri masini de spalat. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri masini de spalat Candy Smart

 
5. Masina de spalat slim Candy SMART CS4 1272D3/1- 40 cm, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, 1200 rpm, clasa A+++ de eficienta energetica, LED, cu functii SMART prin Tehnologie NFC, are o reducere de 11% pe siteul emag.ro. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri masini de spalat Whirlpool al 6-lea simt

 
6. O alta masina de spalat inclusa in campania eMAG reduceri masini de spalat este masina 6th Sence Whirlpool AWOC 70100, 1000 RPM, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, clasa A++ de eficienta energetica, ce beneficiaza de o reducere de 37% in campania eMAG reduceri masini de spalat. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat - Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri uscatoare

 
7. Dincolo de masini de spalat, in campania de reduceri emag sunt incluse si uscatoare de rufe. De pilda, uscatoru de rufe Electrolux EDH3686GDE, condensare cu pompa, cu o capacitate de incarcare de 8 kg, clasa A+ de eficienta energetica, LCD, are o reducere de 37%. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri masini de spalat Samsung Eco Bubble

 
8. Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5210WW/LE, 1200 RPM, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, clasa A+++ de eficienta energetica, beneficiaza de o reducere de 37% in cadrul campaniei eMAG reduceri masini de spalat. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.
 

eMAG reduceri masini de spalat Beko

 
9. Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1, ce are o capacitate de incarcare de 8 kg, 1400 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, Motor ProSmart Inverter, 60 cm, are o reducere de 35%.
 
Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta.
 
Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon. In plus, beneficiezi de 10 ani garantie.
 
Iar sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii. Economisesti anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse. Pretul este AICI.

 

eMAG reduceri masini de spalat Gorenje

 
10. Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I, cu o capacitate de incarcare de 8 kg, 1400 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri masini de spalat. Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat - Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close