Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri masini de spalat. TOP 10 oferte ca de Black Friday

eMAG reduceri masini de spalat. TOP 10 oferte ca de Black Friday

eMAG reduceri masini de spalat. TOP 10 oferte ca de Black Friday
19 Oct 2017   •   17:03
eMAG reduceri masini de spalat. Magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri foarte mari la masini de spalat de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania eMAG sunt incluse masini de spalat Samsung, Gorenje, Whirlpool sau Hotpoint, care au reduceri ca de Black Friday, chiar si de peste 40%. In plus, cei care cumpara acum o masina de spalat primesc un voucher cadou de 150 de lei pe care il pot folosi pentru a face alte cumparaturi pe emag.ro.
 
Am ales cele mai interesante 10 masini de spalat la reducere:
 

eMAG reduceri masini de spalat Samsung

 
1. Masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, Eco Bubble, 1400 RPM, cu o capacitate de incarcare de 8 kg, clasa A+++ de eficienta energetica, 60 cm, are o reducere de 43% pe siteul emag.ro. In interior se afla un generator unic de bule care dizolva detergentul complet si apoi injecteaza aer, producand un strat de spuma bogata. Chiar si la temperaturi mai scazute, aceasta spuma penetreaza mai rapid in tesaturi, curatand la fel de eficient ca si un ciclu de spalare cu apa calda. Rezultatul este o curatare delicata care economiseste pana la 70% energie. Pretul este AICI.


eMAG reduceri masini de spalat Gorenje
 

2. Masina de spalat rufe Gorenje W7723, 7 kg, 1200 rpm, clasa A+++ de eficienta energetica, LCD Display, 60 cm, are un pret mai mic cu 42% in cadrul campaniei eMAG reduceri masini de spalat. Tehnologia SensoCare se asigura ca fiecare tip de material este spalat in cel mai bun mod posibil. Ofera intotdeauna combinatia optima de temperatura si cantitate de apa, timp, viteza de rotatie.
 
Totusi, daca hainele dumneavoastra necesita o ingrijire foarte speciala, programele pentru bumbac si fibre sintetice pot fi combinate cu alte moduri si functii. NormalCare selecteaza combinatia optima a celor patru parametri pentru fiecare incarcatura de rufe. Pretul este AICI.


eMAG reduceri masini de spalat Albatros
 

3. Masina de spalat Slim Albatros AWM1061A+, cu o incarcatura de 6kg, 1000 RPM, clasa A+ de eficienta energetica, 45 cm, are o reducere de 37%. Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.


eMAG reduceri masini de spalat Whirlpool
 

4. Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, 1200 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri masini de spalat. Datorita optiunii dedicate FreshCare+, rufele raman fresh in masina de spalat, pana la 6 ore dupa termina ciclului de spalare. Ciclul dedicat cu injectie de aburi si actiunea de rotire a tamburului FreshCare+ au grija de rufele tale in interiorul masinii de spalat. Pretul este AICI.


eMAG reduceri masini de spalat Samsung Eco
 

5. Cei care au nevoie de o masina de spalat rufe cu o capacitate mai mare pot apela la masina Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE AddWash, 1400 RPM, care are o capacitate de 12 kg, Inverter si face parte din cea mai buna clasa de eficienta energetica, clasa A+++. Pretul este redus in aceasta perioada cu 35%. Oferta este AICI.


eMAG reduceri masini de spalat Samsung Eco Bubble
 

6. Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE, de 6 kg, 1000 RPM, A+++, 60 cm, are o reducere de 35% pe emag.ro. conomiseste energie spaland multe haine la temperaturi scazute, folosind tehnologia Eco Bubble™. Bulele activeaza detergentul, astfel ca acesta penetreaza rapid materialul si elimina murdaria cu usurinta, chiar si in apa rece (15°C).
 
Cu o singura atingere a bui, tehnotonululogia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Hainele sunt inmuiate bine in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient.
 
Usa transparenta Crystal Gloss ofera un aspect elegant si estetic, potrivindu-se perfect in orice camin modern. In special finisajul sau translucid din rasina reflecta lumina, creand un spectru de culori incantator. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.


eMAG reduceri masini de spalat Hotpoint
 

7. Masina de spalat rufe Hotpoint RPG 846 DD EU, 8 kg, 1400 rpm, clasa A+++ de eficienta energetica, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri masini de spalat. Oferta este AICI.


eMAG reduceri masini de spalat Heinner
 

8. Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+ are o reducere de 34% pe siteul emag.ro. In plus, masina de spalat vine cu un cadou in campania de reduceri eMAG: un aparat pentru preparat inghetata Heinner HIC-150GR, 150 W. Oferta este AICI.


eMAG reduceri masini de spalat cu capacitate de incarcare 6 kg
 

9. Masina de spalat rufe Gorenje W6202S, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, LED, Total Weight, Steril Tub, clasa A++ de eficienta energetica, beneficiaza de o reducere de 33% pe siteul emag.ro in aceasta perioada. Usa nu poate fi deschisa pe timpul ciclului de spalare, iar modelele Premium sunt echipate si cu o usa Ultra Rece (UCD) – un strat de plastic suplimentar care acopera geamul de la usa va protejeaza de arsuri. Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.


eMAG reduceri masini de spalat Star-Light
 

10. Ultimul aparat electrocasnic ce a intrat pe lista noastra de recomandari este masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, ce are si display LED. Masina are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri masini de spalat si poate fi cumparata la un pret foarte bun. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close