Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri uriase ce tin frigul la distanta. TOP 10 produse mai ieftine si cu 4.300 de lei

eMAG – reduceri uriase ce tin frigul la distanta. TOP 10 produse mai ieftine si cu 4.300 de lei

eMAG – reduceri uriase ce tin frigul la distanta. TOP 10 produse mai ieftine si cu 4.300 de lei
06 Oct 2017   •   13:08
eMAG are reduceri mari de pret in aceasta luna la aparate de incalzire si la centrale termice.
 
eMAG reduceri aparate de incalzire – Toate ofertele sunt AICI.
 
Iarna este tot mai aproape, asa ca emag.ro a lansat o campanie de reduceri substantiale la calorifere, aeroterme, radiatoare, convectoare electrice, sobe si centrale termice – toate ideale pentru aceasta perioada racoroasa, in care temperaturile au scazut destul de mult.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales 10 produse care au preturi atractive.

 

eMAG reduceri calorifere electrice

 
1. Un calorifer electric Solac RA8019, 2000 W, cu 9 elementi, are o reducere de 47% in campania de reduceri eMAG la aparate de incalzire. Caloriferul electric are o putere maxima de 2.000 de W si are si: doua trepte de putere, termostat de cameră reglabil, termostat de siguranta, roti pentru transport, indicator luminos de functionare, siguranta si protectie supraincalzire. Pretul este AICI.

eMAG reduceri convectoare electrice

 
2. Un convector electric Albatros CT-23TURBO, 2000 W, cu ventilator frontal, are o reducere de 32%. Acest convector de podea are o putere maxima de 2.000 de W, 3 trepte de putere, trmostat de camera reglabil, aeroterma incorporata, siguranta si protectie supraincalzire, precum si functie turbo. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aeroterme electrice

 
3. Aeroterma electrica Albatros AC-22A2, 2000 W, beneficiaza de o reducere de 18% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la aparate de incalzit. Aeroterma are doua trepte de putere, termostat de camera reglabil, termostat de siguranta, carcasa termorezistenta din plastic, maner de transport incorporat si siguranta si protectie la supraincalziare. Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri aparate de incalzire – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri calorifere

 
4. Un alt calorifer care are un pret foarte bun in aceasta perioada este Arielli SNYT RFT11, cu 11 elementi, termostat, ventilator, 2.900 W. Reducerea de pret este de 23%. Caloriferul cu ulei cu incalzitor electric are 11 elementi si 3 trepte de putere. Beneficiaza si de termostat de siguranta, aeroterma incorporata, buton oprit/pornit, roti pentru transport, indicator luminos de functionare si siguranta si protectie supraincalziare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri sobe cu incalzire pe gaz

 
5. Soba cu incalzire pe gaz GPL, ZILAN ZLN-8458, cu regulator de gaz inclus, 3 trepte de putere, are o reducere de 17% in aceasta perioada pe siteul emag.ro. Soba pe gaz ZILAN este prevazuta cu trei panouri de incalzire confectionate dintr-un material special din ceramica cu micro-perforari, care au o rezistenta termica mare.
 
De asemenea, exista trei niveluri de protectie a aparatului:
 
1. Este prevazut cu un sistem de protectie care intrerupe imediat furnizarea gazului daca concentratiile CO / CO2 cresc pana la 1.5 %;
2. Este prevazut cu un sistem de protectie care intrerupe imediat furnizarea gazului daca flacara pilot isi incetineste intensitatea sau se stinge;
3. Are o grila metalica de protectie care limiteaza accesul la elementele de ardere si la reflector, fiind situata pe intreaga suprafata a aparatului.
 
Pretul este AICI.

eMAG reduceri calorifere Albatros

 
6. Caloriferul Albatros RA-11T, cu 11 elementi, 2500 W, are o reducere de 25% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la aparate de incalzit. Caloriferul este recomandat pentru incaperi de pama la 60 de metri cubi. Are 3 trepte de putere, termostat de camera reglabil, loc de stocare cablu, roti pentru transport si maner incorporat. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aparate de incalzire – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri incalzitoare electrice

 
7. Incalzitorul electric ZILAN ZLN-1084, 1200 W, cu 3 rezistente quartz, sistem siguranta impotriva rasturnarii accidentale, are o reducere dde 24% pe siteul emag.ro. Radiatorul este usor de manevrat datorita manerului din plastic. Este prevazut cu sistem de protectie impotriva rasturnarii accidentale si cu grilaj de protectie. Pretul este redus cu 24% si este foarte mic. Oferta este AICI.

eMAG reduceri centrale termice Wolf

 
8. Nu doar aparatele mici de incalzire sunt la reducere acum pe emag.ro, ci si centralele termice, care pot fi cumparate acum chiar si la jumate de pret. De exemplu, centrala termica WOLF FGB- 28, murala in condensare, are o reducere de 4.300 de lei. Produsa in Germania, centrala termica in condensare FGB de la Wolf face parte din gama Function Line si ofera tot ceea ce o centrala termica in condensare avansata are nevoie. Seria FGB vine in doua capacitati (28 si 35 kW) si este disponibila in versiunea doar pentru incalzire si versiunea combi, incalzire si apa calda menajera, functionand cu gaz natural sau GPL.
 
Carcasa eleganta si dimensiunea compacta ofera numeroase posibilitati de montare. Componentele interne sunt alese din materiale foarte rezistente si durabile, cum ar fi tevile din cupru, schimbatorul de caldura din Al/Si turnat, bloc hidraulic din poliamida armata cu fibra de sticla iar pentru versiunile combi, schimbator de caldura din otel inoxidabil pentru apa calda menajera. Design-ul simplu al schimbatorului de caldura monobloc prezinta canale mari si simple pentru circulatia apei. Pompa de eficienta ridicata si ventilatorul impreuna cu transferul termic ridicat al schimbatorului de caldura incadreaza modelul FGB in clasa A de eficienta din directiva ErP. Calitatea este germana, dar pretul este foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri centrale termice murale

 
9. Centrala termica murala in condensare Chaffoteaux Pigma Green Evo 24 kW, cu doua schimbatoare de caldura, Erp, display digital si functie auto, are o reducere de 21% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la aparate de incalzire si centrale termice.
 
Centrala produsa de grupul Ariston Thermo Group pentru piata din Franta si Europa de Vest ofera o noua solutie pentru confortul casnic, care integreaza gama de centrale in condensare si tehnologia inovatoare in masura sa reutilizeze energia gazelor de ardere, crescand eficienta termica si micsorand noxele eliminate. Chaffoteaux Pigma Evo se caracterizeaza prin designul sau inovator, atractiv si de dimensiuni mici, care o face potrivita pentru orice tip de mobilier. Pretul este AICI.

eMAG reduceri centrale termice cu design modern

 
10. Centrala termica GB172i-24 KD, inclusiv cu kitul AZB916, are o reducere de 21%. Centrala termica de perete cu condensare de 24 kW Buderus Logamax plus GB172i-24 KD H/L are o putere termica nominala max. apa calda (PnW) =28 kW. Noul design al centralei termice Logamax plus GB172i contine sticla titan Buderus rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, o inovatie atat din punct de vedere tehnic, cat si al impactului vizual.
 
Designul din sticla, disponibil in culorile alb sau negru, se integreaza perfect in orice tip de arhitectura. Centrala termica are suflanta si functioneaza cu tiraj fortat. Are si display digital, aprindere electronica, putere modulata incontinuu. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri centrale termice – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close