Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri uriase la resigilate. Preturi mai mici si cu 1.400 de lei

eMAG – reduceri uriase la resigilate. Preturi mai mici si cu 1.400 de lei

eMAG – reduceri uriase la resigilate. Preturi mai mici si cu 1.400 de lei
27 Sep 2017   •   15:25
eMAG are reduceri foarte mari la resigilate. Mii de produse, de la electrocasnice mari precum frigiderele si masinile de spalat, la electronice precum laptopurile si telefoanele mobile, au acum reduceri substantiale de pret.
 
eMAG reduceri resigilate – Toate reducerile sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si ne-au atras atentia urmatoarele produse:

 

eMAG reduceri resigilate frigidere

 
1. Un frigider cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215, cu o capacitate de 418 litri, clasa A++ de eficienta energetica, sistem NoFrost, Display TFT, Touch Control, LED, inaltimea de 185 de cm, din inox, resigilat, are un pret cu 1.424 de lei mai mic. Tehnologia profesionala NoFrost de la Liebherr va scuteste de decongelarea aparatelor. In mod suplimentar, aparatele NoFrost ale firmei Liebherr sunt deosebit de economice din punct de vedere al consumului de energie si dispun de o functie super confortabila. Pretul este AICI.

eMAG reduceri resigilate cuptoare

 
2. Un cuptor incorporabil iXelium Whirlpool AKZM 8920GK 6th Sense, cu inductie, clasa A-30%, cu 15 functii, grill si timer, cu o capacitate ded 73 de litri, fabricat din inox, are o reducere de 1.231 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG resigilate. Inductia functioneaza cu ajutorul unui camp magnetic creat impreuna cu placa de inductie, care lucreaza direct cu tava de inductie pentru a gati preparatele. In acest fel, mancarea este perfect gatita, in jumatate de timp si folosind jumatate de energie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri resigilate plite incorporabile

 
3. Plita incorporabila AEG HK894400FG, cu inductie pe toata suprafata, 78 cm, cu sistem touch control, beneficiaza de o reducere de 1.220 de lei. MaxiSight® va ofera o privire de ansamblu asupra temperaturii si stadiului fiecarei zone de gatire, in orice moment, astfel ca puteti detine controlul asupra procesului de preparare. Precizia si selectarea setarilor corecte sunt elemente importante in prepararea unei mancari excelente, iar aceasta plita va permite sa va ridicati la inaltime. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri resigilate – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri resigilate canapele

 
4. O canapea Kring Royal, cu 2 reclinere si 3 trepte de confort, fabricata din piele naturala, cu dimensiunile 220 x 98 x 100 cm, are o reducere de 1.200 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG resigilate. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri resigilate combine frigorifice

 
5. Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7030 D AA, cu o capacitate de 275 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 177 de cm, resigilata, are o reducere de 992 de lei pe siteul emag.ro. Pretul este AICI.

eMAG reduceri resigilate laptopuri Lenovo

 
6. In campania de reduceri eMAG resigilate sunt incluse si laptopuri. Astfel, un laptop Lenovo IdeaPad Z5070 resigilat, cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell™, Full HD, 8GB, 1TB + 8GB SSHD, nVidia GeForce GT 840M 2GB, FreeDOS, beneficiaza de o reducere de 1.039 de lei. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7. Cu displayul Full HD va puteti bucura de imagini clare, pline de detaliu, gratie afisajului Full HD cu o rezolutie de 1920 x 1080. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri resigilate – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri resigilate masini de spalat rufe

 
7. Cei care isi doresc o masina de spalat rufe performanta, dar care sa nu coste foarte mult, se pot orienta spre masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10431, 6th Sense, resigilata, cu o capacitate de incarcare de 10 kg, 1400 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica (cea mai buna), Direct Drive, care are o reducere de 1.044 de lei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri resigilate laptopuri

 
8. Laptopul ASUS PRO ESSENTIAL P2520LA-XO1043R cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00 GHz, Broadwell, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics 5500, Microsoft Windows 10 Pro, are o reducere de 827 de lei.
 
Notebook-urile din Seriile ASUSPRO P2420L & P2520L sunt destinate IMM-urilor cu un buget limitat, ce necesita un nivel foarte ridicat de fiabilitate si performanta, dar si securitate de exceptie. Dispunand de port-uri USB suplimentare si o baterie interschimbabila, acestea ofera un nivel foarte ridicat de productivitate. Pretul este AICI.

eMAG reduceri resigilate multifunctionale

 
9. O multifunctionala laser color Brother MFC-9340CDW, A4, Wireless, are o reducere de 667 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG resigilate. Functii disponibile: imprimare, scanare, scanare duplex, copiere, fax. Pretul este AICI.

eMAG reduceri resigilate telefoane

 
10. Ultima recomandare pentru cei care vor sa profite de reducerile la resigilate eMAG este telefonul mobil Apple iPhone 5S, 64GB, care are un pret redus cu 1.149 de lei pe siteul emag.ro. iPhone 5S este proiectat pana la cele mai mici detalii cu o meticulozitate si o precizie specifica Apple. Cipul este creat pe o arhitectura de 64 biti. Este primul de acest fel existent pe piata smartphone-urilor. iPhone 5S integreaza un senzor de amprenta, o camera foarte precisa si un sistem de operare creat efectiv pentru arhitectura de 64 biti. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri resigilate – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close