Antena 3 CNN Economic eMAG resigilate. 4.600 de produse cu reduceri care cuceresc piața

eMAG resigilate. 4.600 de produse cu reduceri care cuceresc piața

eMAG resigilate. 4.600 de produse cu reduceri care cuceresc piața
23 Noi 2016   •   15:31
eMAG resigilate. Începând cu data de 23 decembrie, magazinul online emag.ro are reduceri eMAG foarte mari la produsele resigilate. În total, eMAG vinde peste 4.600 de produse resigilate din diferite categorii.
 
Telefoanele mobile, brățările fitness, televizoarele, laptopurile, mașinile de spălat, combinele frigorifice, cuptoarele incorporabile, aparatele de aer condiționat, monitoarele, dar și ceasurile sau scaunele pot fi cumpărate la eMAG cu reduceri de până la 66%.
 
Toate produsele resigilate de la eMAG, care au reduceri foarte mari în această perioadă, sunt AICI.
 
În plus, produsele resigilate pot fi cumpărate și în 36 de rate fără dobândă.
 
eMAG resigilate - Iată câteva dintre cele mai mari reduceri eMAG la produse resigilate în această perioadă:
 
1. Un telefon mobil Samsung GALAXY S6 Edge, 32GB, 4G, resigilat, poate fi cumpărat la un preț cu 18% mai mic. Samsung Galaxy S6 Edge are un design artizanal fără pereche, care se îmbină armonios într-o compoziție de metal și sticlă.
 
Acest telefon elegant adaugă culoare interacțiunilor tale: poți adăuga un cod de culoare pentru 5 persoane. Printr-o simplă atingere a culorii respective îi vei putea contacta pe cei dragi, prin apel, mesaj sau e-mail. Datorită notificărilor cu aceste coduri de culori inovatoare, vei putea vedea cu ușurință cine te contactează, chiar și atunci când telefonul este cu ecranul în jos.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG resigilate - AICI găsiți toate reducerile la produsele resigilitate de pe emag.ro.

 

eMAG resigilate – reduceri și oferte atractive la televizoare

 
2. Un televizor LED Smart Sharp, cu diagonala de 139 de cm, LC-55CUF8462ES, 4K Ultra HD, resigilat, dar în stare foarte bună, poate fi cumpărat la un preț cu 28% mai mic.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG resigilate - AICI găsiți toate reducerile la produsele resigilitate de pe emag.ro.
 

eMAG resigilate – reduceri la laptopuri

 
3. Un laptop Lenovo IdeaPad 100-15IBD cu procesor Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz, Broadwell™ , 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, nVIDIA GeForce 920M 2GB, resigilat, are o reducere de 20%.
 
Laptopul poate fi cumpărat la prețul de 1.599,99 lei sau în rate de la 75,28 lei pe lună.
 
Laptopul Lenovo oferă un echilibru perfect între valoare și performanță, procesoarele Intel® Core® fiind proiectate pentru mobilitate.
 
Utilizarea eficientă a energiei înseamnă că puteți lucra mai mult timp fără a reîncărca bateria. Astfel, nu mai cărați un laptop greu și incomod. La doar 22,3 mm și 2,3 kg, modelul Ideapad 100 este perfect pentru un stil de viață mereu pe fugă. De asemenea, modelul Ideapad 100 este compatibil cu cablurile Kensington lock MiniSaver. Aceste cabluri rezistente vă permit să fixați dispozitivul pe un obiect greu sau care nu poate fi mișcat.
 
Cu conectivitatea 802.11 b/g/n WiFi și Bluetooth® 4.0, vă puteți conecta la internet de oriunde v-ați afla.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG resigilate - AICI găsiți toate reducerile la produsele resigilitate de pe emag.ro.

eMAG resigilate – reduceri la combine frigorifice

 
4. O combină frigorifică Arctic ANK326B+, 295 l, Clasa A+, cu înălțimea de 185,3 cm, resigilată, are o reducere de 20% și poate fi cumpărată la prețul de 789,99 de lei. În rate, combina frigorifică poate fi achiziționată pentru 37,17 lei pe lună.
 
Combina frigorifică oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24%, față de produsele similare din clasa A. Astfel, te bucuri de funcțiile frigiderului tău, cu un consum redus de energie.
 
Combina frigorifică Arctic avertizează sonor în cazul neînchiderii sau a închiderii incorecte a ușii. În acest fel poți preveni creșterea temperaturii în interiorul aparatului tău frigorific, dar și creșterea consumului de energie electrică. Cu Eco Buzz, poți uita de grija ușilor deschise.
 
Toate frigiderele și combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat ușor de folosit, care permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și de temperatura ambientală. Poți schimba când vrei temperatura de păstrare a alimentelor.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG resigilate - AICI găsiți toate reducerile la produsele resigilitate de pe emag.ro.
 
În această perioadă eMAG are reduceri și oferte la numeroase alte produse resigilate: cuptoare, incorporabile, monitoare, electrocasnice etc. Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close